FOTO. Sătmarul minunilor! Cadavrul unei vulpi, în mijlocul orașului. Sesizate, autoritățile dorm!

Mostră de incompetență crasă a autorităților publice în municipiul Satu Mare. Cadavrul unei vulpi a fost găsit în cursul zilei de joi, 23 martie 2017, la parterul unui bloc situat în Cartierul Micro 16. Mai exact, pe strada Crizantemei, nr. 4, în vecinătatea Liceului nr.7.

Cu toate că autoritățile locale au fost sesizate telefonic și în scris să vină să ridice cadavrul, putând exista chiar și pericolul unui focar de rabie, niciun brav bugetar nu s-a sinchisit să răspundă solicitărilor.

cadavru vulpe oras

Este inexplicabilă această somnolență și pasivitate totală a instituțiilor și serviciilor publice, care nu înțeleg să reacționeze nici măcar la sesizările concrete și repetate.

Cel mai probabil că se așteaptă un posibil focar de îmbolnăviri în rândul animalelor de casă sau al oamenilor pentru a interveni. Una peste alta, este un nou caz revoltător de indiferență și incompetență.

Potrivit legii, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor ar fi trebuit să intervină în această situație.

UPDATE: Primăria Satu Mare s-a autosesizat în cazul vulpii găsite moarte. Administratorul public Maskulik Csaba a declarat că duminică dimineață se vor lua toate măsurile care se impun. De asemenea, vor fi solicitate instituțiile publice cu atribuții în acest sens, respectiv Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor. 

cadavru vulpe oras

1 Comment on "FOTO. Sătmarul minunilor! Cadavrul unei vulpi, în mijlocul orașului. Sesizate, autoritățile dorm!"

  1. Sa intrebe cineva cui sa plateasca chirie pentru spatiul acela! Cu siguranta se afla 10 ,,autoritati” care sa revendice locul!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. În sfârșit! Au început lucrările de reabilitare a drumurilor în Satu Mare

Închide