FOTO. Super-eroul din scaunul cu rotile! Careianul care luptă pentru persoanele cu dizabilități


Careianul Robert Veres (34 de ani) suferă de boala Werdnig Hoffman, o boală degenerativă (fără tratament) care afectează mușchii prin atrofierea lor. Cu toate că multe persoane ar renunța la luptă, Robert a dovedit că dizabilitatea este un doar obstacol de trecut! Luptător din fire, condiția sa fizică nu a făcut altceva decât să îl motiveze.

Așa că a înființat și conduce Asociația Werdnig Hoffman.  Este o fundație ce sprijină tinerii cu dizabilități, având ca scop integrarea lor în societate. De peste zece ani organizează anual o tabără pentru tinerii cu dizabilități din România, dar visul său este de a construi o tabără adaptată la nevoile lor.

Acum, Robert vrea să înființeze un resort în care persoanele cu dizabilități să nu se simtă diferiți, unde toți sunt egali!

”Nu vă cer ajutor pentru mine, ci pentru toți cei care vor beneficia de această tabără, un loc al lor unde să nu se simtă diferiți, unde toți suntem egali. Vă cer ajutor pentru că de unul singur putem doar visa la realizări, dar împreună putem realiza fiecare vis transformându-l într-un loc al dragostei dintre oameni. Aș aprecia foarte mult dacă am putea colabora într-un fel pentru acest scop și atât de necesar pentru ei. Ar fi minunat să rezonăm”, spune Robert. 

Haideți să îi ajutăm să strângă fondurile necesare pentru a construi un astfel de loc, unde având la bază amintirile copilăriei, acești tineri să devină persoane autonome, deschise, sociabile, implicate si integrate.

Construim piesă cu piesă acest puzzle numit resort. Așa că achiziționează o piesă pentru a pune, alături de Robert, bazele unui loc în care persoanele cu dizabilități nu vor simți niciodată că îmbătrânesc sau ca sunt epuizați/obosiți de condiția lor.

Donează pentru a construi un loc unde cei cu dizabilități se simt acasă —–> CLICK AICI

 Fii primul care comentează! despre "FOTO. Super-eroul din scaunul cu rotile! Careianul care luptă pentru persoanele cu dizabilități"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre apel umanitar
FOTO. Noel și Florin au nevoie de ajutorul nostru! Noi îi putem salva

Închide