FOTO. Zona ștrandului se schimbă la față. Proiectul, lansat în dezbatere publică

sursa: google. earth

Zona din apropierea ștrandului se va schimba la față. Investitorii vor să realizeze aici un complex care să ofere atât servicii medicale, cât și oportunități de cazare. Proiectul a fost lansat în dezbatere publică. 

Zona din apropierea ștrandului din municipiul Satu Mare se va schimba la față, asta dacă proiectul depus la Primărie va primi toate avizele necesare.

Dezbaterea publică va avea loc pe 1 aprilie, iar pe strada Ștrandului ar putea apărea un complex care să ofere servicii medicale și cazare în sistem aparthotel, adică apartamente de închiriat în regim hotelier, o tendință pe piața imobiliară care a început să facă tot mai mulți adepți și la noi în țară.

Potrivit documentației, este vorba de zona de intrare pe strada Ștrandului, acolo unde acum funcționează o firmă auto și una de turism, dar și terenurile următoare, încadrate drept zone rezidențiale.

“Din punct de vedere urbanistic, ansamblul de clădiri propuse devine un cap de pod de perspectivă din axul bulevardului Henri Coandă pe direcția pasaj CFR-girație pod, iar din punct de vedere al funcțiunilor propuse acestea sunt compatibile cu funcțiunea balneară și de agrement a ștrandului termal aflat în apropiere,” se arată în documentația depusă la Primăria Satu Mare.

Clădiriile vor avea un regim de înălțime de P+2-3, iar suprafața este una de 12.528 de mp.

Fii primul care comentează! despre "FOTO. Zona ștrandului se schimbă la față. Proiectul, lansat în dezbatere publică"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre municipiul Satu Mare
Program special. Sătmărenii, îndemnați să își achite taxele, cu bonificație

Închide