FOTOCOMPARAȚIE. Condiții bune în Penitenciarul Satu Mare, dar groaznice în Spitalul Județean

Se tot vorbește despre faptul că deținuții din Penitenciarul Satu Mare au condiții grele de detenție. Acest lucru era valabil până anul trecut, când condițiile s-au îmbunătățit, iar gradul de aglomerare a scăzut evident. În schimb, pe unele secții ale spitalului Vechi din municipiul Satu Mare pacienții au condiții net inferioare față de deținuți.

Reporterii PresaSM au aflat că în acest moment sunt un total de 62 de camere de deținerela Penitenciarul Satu Mare, care sunt considerate neconforme. Motiv pentru care fostul atelier de tâmplărie s-a reamenajat, astfel încât în două camere sunt 28 de locuri de cazare în condiții perfect decente, cu grupuri sanitare moderne și loc pentru plimbat. Să nu mai uităm de sală de sport, biserică, bibliotecă sau sală de mese.Pe de altă parte, în unele secții ale Spitalului Vechi condițiile sunt cel puțin improprii pentru pacienți. Geamurile sunt scorojite, la fel ca și pereții. Grupurile sanitare lasă de dorit, iar gresia și faianța sunt vechi de zeci de ani și au cedat.

Așa că avem în municipiul Satu Mare o situație cel puțin ironică, în care deținuții au condiții mult mai bune decât oamenii liberi, de bună credință, care își plătesc taxele și respectă legea.2 Comments on "FOTOCOMPARAȚIE. Condiții bune în Penitenciarul Satu Mare, dar groaznice în Spitalul Județean"

  1. Tinem mai mult la bunastarea hotilor, talharilor si a criminalilor decat la cei care contribuie la sistemul de sanatate. 2 spitatele avem in Satu Mare… Fiecare cetatea contribuie cu o suma importanta la buget, dar servici MUMU!

    View Comment
  2. FELICITĂRI PRESASM!!!! ați surprins esența problemei!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Penitenciarul Satu Mare
VIDEO. Unul dintre cei mai periculoși interlopi din România, eliberat din Penitenciarul Satu Mare

Închide