FOTODOCUMENT. Mall-ul Oasis, în linie dreaptă. Construit lângă Praktiker

Potrivit unor date obținute de PresaSM.ro, Oasis Retail Development, companie deținută de către oamenii de afaceri Kurt Wagner și Klaus Reisenauer, a început procedura pentru obținerea documentelor necesare pentru construirea unui centru comercial pe Drumul Careiului. Astfel, luni va avea loc cea de-a doua dezbatere publică, procedură necesară în vederea obținerii Planului Urbanistic Zonal.

Dar construcţia efectivă se va demara la sfârșitul acestui an, în municipiul Satu Mare, pe un teren amplasat lângă Praktiker. Este vorba despre un nou concept de mall, respectiv unul de mici dimensiuni. Sibienii Klaus Reisenauer şi Kurt Wagner au testat cu succes conceptul de strip mall în Austria şi Germania, înainte de a-l implementa în România. Klaus Reisenauer spune că principalele avantaje ale acestui tip de proiect sunt costurile de construcţie mult mai mici, iar lucrările sunt finalizate mult mai rapid.

Proiectul prevede realizarea unor construcții pentru comerț și servicii pe întreaga suprafață de teren deținută de beneficiar, ceea ce presupune extinderea intravilanului, prin includerea parcelei situate actualmente în extravilan.
Aici vor exista galerii comerciale tip strip mall, cu acces direct din exterior pentru clienți și aprovizionare. Centru comercial tip shopping mall, cu circulații interioare pentru clienți și aprovizionare.

Investiția este una de mare anvergură și se va întinde pe 11.800 de metri pătrați, chiar mai MARE decât Praktiker-ul! Jumate din teren va fi ocupat de spații verzi și parcări, iar cealaltă jumătate cu imobile. Regimul de înălțime va fi de parter plus două etaje.

Printre chiriașii Prima Shops se numără Altex, C&A, Takko, Pepco, CCC, Flanco.

 

2 Comments on "FOTODOCUMENT. Mall-ul Oasis, în linie dreaptă. Construit lângă Praktiker"

  1. Numai comert? productie, ceva, nimic???

    View Comment
  2. O sa fim un oras de vanzatori si atat.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre mega mall
FOTO. Mall-urile ratate ale Sătmarului! Proiectele de 120 de milioane de euro

Închide