FOTOGALERIE. Continuă reabilitarea Pieței 25 Octombrie din Satu Mare

Primăria Satu Mare a dat drumul lucrărilor pentru reabilitarea Pieței 25 Octombrie. Mai exact, a unei părți, dinspre Agenția CFR.

Reamintim că cei din Consiliul Local Satu Mare au aprobat preluarea Pieței 25 Octombrie – adică centrul nou – în administrarea municipiului Satu Mare. Și asta după ce Consiliul Județean a renunțat la dreptul de proprietate în favoarea municipiului Satu Mare.

Motivul este unul simplu: Primăria Satu Mare urmează să depună un proiect în vederea obținerii de fonduri europene, necesare finanțării lucrărilor de reabilitare a întregii Piețe 25 Octombrie. Proiect ce urmează să fie întocmit și depus în următoarele luni.

”În vederea reabilitării prin fonduri europene a Pieței 25 Octombrie, prin adresa Municipiului Satu Mare nr. 40659/25.08.2017 înregistrată la Consiliul Județean Satu Mare sub nr. 13835/25.08.2017 s-a solicitat transmiterea din domeniul public al Județului Satu Mare și din administrarea Consiliului Județean Satu Mare în domeniul public al Municipiului Satu Mare a imobilului teren în suprafață de 3421 mp, situat în municipiul Satu Mare, P-ța 25 Octombrie nr. 1, (…) în vederea reabilitării acestei zone prin fonduri europene fapt care s-a și materializat prin H.C.J. nr. 171/2017”, se arată în proiectul aprobat de consilierii locali.3 Comments on "FOTOGALERIE. Continuă reabilitarea Pieței 25 Octombrie din Satu Mare"

  1. este usor sa strici ceva de calitate si sa pui un pavaj de 2 lei numa ca sa castige tarr beton bani o sa va prindeti voi de cap cand o sa se deniveleze tot pavajul acela pentru ca habar nu aveti cate tuneluri vechi sunt in acea piata din cauza lor sa stricat si pana acuma

    View Comment
  2. sunt curios cati din conducere isi vor face pavaj acasa din materialul care este decopertat unde ajung acest material ??

    View Comment
  3. Sunt curios care este valoarea lucrarilor executate, si platite la zi,pana acum de firma …. Beton. Daca ne ujiam in municipiu de lucrat, cu bani publici, numai firma …. Beton lucreaza. Chiar nu-si pune nimeni intrebarea, de ce? Or fi ei mai profesionisti decat celelalte firme? Nu cred! Doar ca e firma de casa a ……….. Nu am dovezi, doar banuieli, ca banii incasati de aceasta firma se vor intoarce sub forma de parandarat la cine trebuie! Daca tot avem DNA, SRI, OLAF, ANAF, drac-lat, ar trebui cel putin una din ele sa se sesizeze, dar ei nu si nu … cum sa ii deranjeze pe draii de ei … cum sa ii deranjeze.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.