FOTOGALERIE. Cum a cucerit-o Rudy, Omul Tir, pe soția lui. O poveste de dragoste

Reporterii PresaSM au reușit să afle cum a reușit Rudy Varga – cunoscut ca și Omul Tir, să își cucerească actuala soție: Maria. Încă de anul trecut, Rudy a sărit să ajute o familie din Lipău. Mai exact, acesta a construit o casă pentru o mamă și cei patru copii ai săi! Apoi, a parcurs lunar zeci de kilometri pentru a le asigura lumina în locuință.

Rudy locuiește într-o rulotă și cu mâinile lui, într-un an, a construit de la zero o cameră pentru familia din Lipău care a rămas fără casă în urma unui incendiu. Transportă lunar baterie de mașina pentru ca aceasta familie sa aibă curent, a făcut singur tot sistemul de electricitate pe baza bateriei de mașină. Și toate acestea pentru Maria, o mamă singura care crește 4 copii, într-o curățenie cum multi nu au în case.

Maria s-a îndrăgostit de bunătatea lui Rudy, care mai apoi s-a gândit să o ceară în căsătorie. Acum, împreună cu cei patru copilași, formează o familie minunată. La mulți ani și să fie într-un ceas bun!

Rudy Varga a spus astăzi un ”DA” hotărât în fața ofițerului de stare civilă în sala de cununii a Primăriei municipiului Satu Mare.

Maria, jumătatea sa, este din Lipău. Rudy a ajutat-o pe femeie cu mai multe treburi gospodărești, câștigându-i astfel inima, după ce s-a remarcat ca și un om cu suflet mare. Rudy Varga a crescut, până la 18 ani, în diverse case de copii din ţară. Bărbatul îşi aduce aminte de anii copilăriei ca de unii foarte grei, cu puţine bucurii şi zâmbete. „Omul-TIR” mărturiseşte că cele mai cumplite clipe pe care le-a trăit la casa de copii au fost atunci când unul dintre îngrijitori l-a agăţat de un cuier şi, apoi, l-a bătut cu bestialitate.

Motivul: voia să îi ia magnetofonul pe care orfanul Rudy îl primise în dar de la un om de bine. Clipele de teroare, însă, s-au sfârşit în 1996, când a împlinit 18 ani şi a scăpat de orfelinatele groazei. Atunci, Rudy a înţeles că e singur pe lume şi că singurul fel în care poate să îşi ia viaţa în mâini este să-şi îndeplinească visul, de a avea un TIR, un vis din care să poată trăi.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Cum a cucerit-o Rudy, Omul Tir, pe soția lui. O poveste de dragoste"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTOGALERIE! Casă de piatră! Rudy – Omul Tir – s-a căsătorit! Acum are o familie

Închide