FOTO. CINE este sătmăreanul care plimbă donatorii de sânge cu Ferrari-ul

Un tânăr sătmărean de doar 25 de ani, pe numele său Ovidiu Pop, este ceea ce se poate numi o poveste perfectă de succes.  Sătmăreanul fondatorul și deține firma de IT Ovilex Sofware, care una dintre cele mai mari companii de jocuri din România. Și a ridicat totul de la zero, din nimic.

Mașinile au fost o pasiune pentru el de mic, chiar și majoritatea jocurilor sale bazându-se pe componenta auto. Pasiunea a desăvârșit-o când și-a achiziționat un Lamborghini Huracan, autoturism care se adaugă la alte mașini de zeci de mii de euro.

Acum a ajuns să recompenseze persoanele care înțeleg să doneze sânge. Și nu oricum, ci plimbându-le cu unul dintre bolizii săi: un Ferrari.

“Mă bucur foarte mult că pot să ofer ocazia acestor tineri să se plimbe cu o asemenea mașină după ce au donat sânge. Mașina este un Ferrari F12 Berlinetta, cu un motor de 6300 de centrimetri cubi, V12, de 740 de cai”, a precizat Ovidiu Pop, proprietarul mașinii Ferrari.

Dar Ovidiu Pop are o altă calitate: este un patriot! Acesta a achiziționat mai multe autoturisme Dacia 1300 și 1310, cu care a străbătut un drum Satu Mare – Londra, iar mai apoi a încercat să parcurgă distanța dintre Satu Mare și Maroc.

Mai exact, alături de alți trei prieteni curajoși au pornit, la bordul a două autoturisme Dacia 1300 și Dacia 1310, spre Deșertul Sahara. Au trecut prin Ungaria, Slovenia, Italia, Franța, Spania și Maroc.

Vă reamintim că tinerii nu sunt la prima ispravă de acest gen. În vara anului 2016 tinerii au pornit la drum spre Londra, dorind să demonstreze că Dacia mai este capabilă de astfel de drumuri lungi. Au parcurs 2.400 km şi au ajuns la destinaţie fără defecţiuni. Scopul lor cel mai important a fost să aibă parte de o experienţă unică, dar în acelaşi timp să pună în valoare Dacia 1310.

1 Comment on "FOTO. CINE este sătmăreanul care plimbă donatorii de sânge cu Ferrari-ul"

  1. roman ambroziu | octombrie 2, 2018 at 11:12 |

    ati mers cu

    tricolorul,bravo voua!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.