FOTOGALERIE. În sfârșit! Au început lucrările de reabilitare a drumurilor în Satu Mare

Primăria Satu Mare a dat drumul lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței din Cartierul Micro 17.  Totul a început încă de ieri, iar lucrările au debutat cu schimbarea bordurilor, urmând asfaltarea efectivă.

”Se lucrează la scoaterea bordurilor. Necesitau să fie scoase. Erau anumite locuri unde nu era neapărat nevoie să scoatem bordura. Dar dacă scoteam numai pe 50 de metri și pe 50 de metri lăsam bordura veche atunci toată lumea ar fi spus: s-a făcut un lucru de mântuială. Că nu-s în stare să facă o stradă ca lumea. Bordurile vechi nu se aruncă ci vor fi folosite în altă parte. Noi am dorit că acea lucrare să fie făcută ca lumea”, a declarat, pentru PortalSM, Masculic Csaba.

Managerul municipiului Satu Mare a mai precizat că va fi turnat un asfalt special.

”Urmează bordurarea, frezarea și turnarea asfaltului cu geo-grilă. Se va turna un asfalt de 5 cm plus geo-grila care preia toate mișcările betonului. Asta se va întâmpla pe tot bulevardul Independenței plus strada Jubileului până la ieșirea pe strada Păuleștiului”, a mai spus Masculic.

Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. În sfârșit! Au început lucrările de reabilitare a drumurilor în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Bloc de pe Ostrovului, reabilitat pentru a fi distrus de ”asistați”?!

Închide