FOTOGALERIE. Țara Codrului e cu gândul și cu sufletul la Alba Iulia și la România! ️


Întreaga Țară a Codrului este cu gândul și cu sufletul la Alba Iulia și la România! ️Pentru a-și arăta atașamentul față de valorile României Mari, sute de codreni și-au dat întâlnire în comuna Valea Vinului. Acolo unde au avut loc o serie de manifestări dedicate Centenarului Marii Uniri.

Au fost momente emoționante și înălțătoare. Codrenii au demonstrat și azi că, înainte de orice, au Credință în Dumnezeu și dragoste nemăsurată față de neam și Țară!

”La invitația primarului Radu Cristea, Centenarul Marii Uniri l-am sărbătorit împreună cu codrenii mei din Valea Vinului, unde am participat la ceremonialul de înălțare a drapelului pe catargul amplasat lângă monumentul eroilor din curtea bisericii. Am asistat apoi la un spectacol de suflet oferit de artiști din localitate și ne-am prins cu toții în Hora Unirii”, a spus deputatul de Țara Codrului, Octavian Petric. 

La mulți ani, România!

 Fii primul care comentează! despre "FOTOGALERIE. Țara Codrului e cu gândul și cu sufletul la Alba Iulia și la România! ️"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Octavian Petric anunță fonduri pentru cei care vor să-și dezvolte o afacere

Închide