FOTOGALERIE. Singurul sătmărean membru în conducerea Bisericii Ortodoxe Române


Deputatul de Satu Mare Octavian Petric a fost reales pentru al doilea mandat în Adunarea Națională Bisericească a Bisericii Ortodoxe Române. Adunarea Națională s-a constituit astăzi, deputatul Petric fiind susținut de către episcopul Iustin Sigheteanul, preoți și credincioși din Episcopia Maramureșului și Sătmarului.

”Sunt onorat să fiu reales pentru al doilea mandat în Adunarea Națională Bisericească a Bisericii Ortodoxe Române, care s-a constituit azi. Am fost tot timpul alături de biserică, dar această misiune îmi dă și mai multă responsabilitate și mă provoacă să vin cu proiecte concrete pentru Biserica Ortodoxă și pentru enoriași. Le mulțumesc episcopului nostru Iustin Sigheteanul, preoților și credincioșilor din Episcopia Maramureșului și Sătmarului pentru încrederea pe care mi-au acordat-o susținându-mă pentru acest nou mandat”, a declarat Octavian Petric.

În cadrul Adunării, deputatul Petric a lansat împreună cu Sfântul Sinod un apel către toți românii ortodocși pentru participarea la Referendumul din 6-7 octombrie 2018 în scopul afirmării, apărării și promovării familiei ca instituție binecuvântată de Dumnezeu.

”Fac la rândul meu un apel către voi, prietenii mei: Să cinstim Centenarul Marii Uniri din 1918, printr-o mare unire de cuget și acțiune națională în apărarea familiei creștine și a viitorului poporului român!”, a mai spus Petric.3 Comments on "FOTOGALERIE. Singurul sătmărean membru în conducerea Bisericii Ortodoxe Române"

 1. Ce treabă are politica cu religia?
  Religia ar trebui să fie neutră din punct de vedere politic, nu să fie plină de politicieni, nici să facă parte în conducerea țării. Dacă s-ar respecta Biblia de către religie, ar fi bine

  View Comment
 2. Lili Puttana | septembrie 30, 2018 at 15:09 |

  Inveci pomenirea lui,inveci pomenirea lui !!

  View Comment
 3. Nu sunt ortodox dar sustin toate personalitatile care si fac ceva pentru satmareni nu doar se pozeaza sa fie vedete. Bafta in continuare.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre deputat Octavian Petric
Deputatul Petric, primul care cere demisia lui Dragnea din PSD Satu Mare

Închide