FOTO. Povestea sătmărencei Lavinia Goste, considerată cea mai frumoasă interpretă de muzică populară

Sătmăreanca Lavinia Goste, considerată cea mai frumoasă interpretă de muzică populară, a rememorat într-un interviu acordat în exclusivitate celor de la Avantaje frumoasa poveste de dragoste pe care o trăiește alături de Marius. Lavinia relatează dificultățile de la începutul relației, de când făcea naveta între Satu Mare și București, dar și bucuria și certitudinea că și-a găsit sufletul pereche. 

Sătmăreanca Lavinia Goste, cea mai frumoasă interpretă de muzică populară, le-a spus jurnaliștilor de la revista Avantaje că a cunoscut și trăiește „cea mai frumoasă poveste de dragoste”.

Cei doi s-au cunoscut acum 14 ani, la Festivalul de la Mamaia, iar Lavinia spune că încă de atunci a fost cucerită de farmecul și determinarea de care a dat dovadă Marius.

Dragoste, la distanță. Patru ani de navetă între Satu Mare și București

Doar că cei doi au trebuit să facă față unei relații la distanță. Timp de patru ani, își amintește Lavinia, a făcut naveta între Satu Mare și București. Până la urmă, cu toate că i-a fost greu să se rupă de meleagurile sătmărene, iubirea a învins, iar frumoasa interpretă de muzică populară s-a mutat în Capitală pentru a fi alături de Marius.

„După ce am înțeles că Marius este bărbatul vieții mele, timp de 4 ani am făcut naveta București – Satu Mare – orașul meu natal. Recunosc, mi-a fost greu să mă rup de locurile natale însă, până la urmă, iubirea pentru Omul meu m-a ajutat să fac pasul cel mare și să mă mut la București. Ce știu foarte clar este că suntem suflete pereche și asta se vede atât în activitatea noastră de zi cu zi, casnică, să zic, dar și în cea profesională. Ne înțelegem din priviri, ne simțim, între noi există un motor care ne ajută să gonim fericiți în aceeași direcție!’, conchide Lavinia Goste.

Mai multe despre povestea de dragoste dintre Marius și Lavinia puteți citi în revista Avantaje. 1 Comment on "FOTO. Povestea sătmărencei Lavinia Goste, considerată cea mai frumoasă interpretă de muzică populară"

  1. ION MARINESCU | ianuarie 28, 2020 at 02:43 |

    Sint de acord sa nu folosesc cuvinte obscene!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre folclor, Lavinia Goste, muzică populară
FOTO. Violonistul de aur al Codrului, Ionică Hainal, condus pe ultimul drum

Închide