FOTO/VIDEO. Condiții extreme, mașina dă primele semne de oboseală. Aventura echipei Bertici continuă!

Aventura sătmărenilor Bertici Attila și Norbert (tată și fiu) prin Rusia continuă! Cei doi susțin că urmează un traseu dificil, dar pornesc plini de încredere, cu atât mai mult cu cât au întâlnit oameni deosebiți pe traseul parcurs până în prezent. Autoturismul Dacia a dat ceva semne de oboseală, susțin cei doi, dar încă își face treaba.

”Bună dimineața, dragi prieteni! Începe o nouă săptămână pentru noi, o nouă săptămâna plină de necunoscute. Acum suntem în Astana, Kazahstan, sperăm ca joi să intrăm în Kirgizstan după care urmează Tadjikistan și Uzbegistan! Cca 14-17 zile de aventură, dar și cu traseuri foarte grele pentru o Dacie Logan. Vom trece prin munți de 7.500 metri, acoperiți de zăpadă. Cel mai înalt pas cu mașina este de 4.655 metri. Avem încredere in 50NEO, care abia acum începe să dea niște semne de oboseală, după ce am parcurs in 24 de zile 20.200 kilometri, dar sperăm și credem că nu ne va lăsa pe drum! Vă îmbrățișăm!”, spune cei doi temerari sătmăreni.

Siberia nu a fost aleasă la întâmplare, fiind considerată cea mai sălbatică și grea rută.

Drumul a fost calculat să dureze aproximativ 45 de zile, dar cei doi nu scot din calcul că vor avea nevoie și de mai mult timp să ajungă acasă. Întoarcerea în 45 de zile ar însemna să ajungă acasă la începutul lui decembrie, dar dacă vor fi nevoiți să își prelungească aventura, speră să fie acasă pe Crăciun. Costurile totale pentru expediție se ridică la aproximativ 8.000 euro.

1 Comment on "FOTO/VIDEO. Condiții extreme, mașina dă primele semne de oboseală. Aventura echipei Bertici continuă!"

  1. Tinem pumnii.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre aventură, Bertici Attila
FOTO/VIDEO. Aventură cu probleme în Siberia. Dacia pe ”butuci”, zăpadă pe șosele

Închide