Soții Bertici pregătesc dezvăluiri. Ce nu s-a văzut în aventura din Siberia

Soții Attila și Kinga Bertici pregătesc să se destănuie publicului. Sâmbătă, de la ora 11:00, vă așteaptă la AutoClass Satu Mare, situat pe Drumul Botizului. Cei doi temerari din Satu Mare ne promit să ne spună lucruri care nu s-au văzut pe canalele lor de Facebook sau de YouTube. 

”Îi așteptăm pe toți cei interesați, în număr cât mai mare. O să povestim despre lucruri pe care le-am trăit și care ne-au schimbat într-un fel viața. Au fost situații limită, într-un mediu ostil. Dar o să vă povestim și despre ce înseamnă bunătatea și solidaritatea oamenilor din acea parte de lume. Îi așteptăm pe toți. Vă garantăm că merită”, a spus Bertici Attila. 

Cei doi sătmăreni au pornit la drum pe 12 decembrie, dar nu aveau stabilită o dată certă pentru voiajul de întoarcere. Aveau câteva repere, câțiva prieteni la care puteau apela, dar în mare parte s-au bazat pe familie și pe amicii de acasă, pe suporteri și pe ospitalitatea localnicilor.

Pentru susținători, Attila și Kinga și-au documentat expediția atât pe pagina de socializare, cât și prin intermediul vlog-urilor, iar poziția lor a putut fi urmărită și prin GPS, mai ales că au avut de traversat zone periculoase din punct de vedere meteo, având la-ndemână și un buton de SOS.


FOTO/VIDEO. Attila și Kinga Bertici, primii sătmăreni care ajung la “polul frigului”


Imaginile și fotografiile transmise de pe drum au făcut deliciul internauților. Dacia Duster în Piața Roșie, pozele de pe malul lacului Baikal, traversarea râului Lena înghețat și primirea de care au avut parte în Oymyakon au strâns mii de like-uri pe pagina de socializare dedicată expediției.

O aventură cu multe peripeții

Nu doar condițiile meteo au dat bătăi de cap sătmărenilor care au ajuns în cea mai friguroasă localitate de pe Pământ. Încă înainte de a ajunge la destinație, cei doi sătmăreni au rămas fără acte și fără bani după o noapte petrecută la hotel. Dar nu s-au lăsat descurajați și au decis continuarea aventurii bucurându-se de susținerea prietenilor din Rusia, dar și de suportul familiei și amicilor de acasă.

Emoții au avut și în ceea ce privește mașina, o Dacia Duster nemodificată, botezată Neo și devenită al treilea membru al expediției. Vizitele la mecanici au fost obligatorii, doar pentru a se asigura că totul merge ca la carte, iar Attila a avut grijă să aibă mereu combustibil de rezervă și garaje încălzite, astfel încât să fie evitate eventualele probleme.

Urmează o nouă aventură

Kinga și Attila Bertici de abia s-au întors cu bine din expediția care i-a purtat prin cele mai friguroase locuri de pe Pământ, dar pregătesc deja o nouă expediție mult mai spectaculoasă, care îi va purta prin 15 țări!

Nici nu au ajuns bine, căci deja au anunța o nouă super expediție. Este vorba despre o expediție de mare anvergură, care va cumula 20.000 de kilometri, care vor fi parcurși prin 15 țări!

”În următoarea expediție de anvergură (expediție în grup) vom porni în 10 Septembrie. (…) Va fi o aventură extremă de neuitat! 20.000 de kilometri și 15 țări: Drumul Mătăsii, Lacul Aral, Mongolia, Kirgizstan, Uzbekistan, Kazakhstan, Tadjikistan – unde vom merge 600 kilometri paralel la granița cu Afganistan, Munții Pamir – unde vom urca cu mașina la 4.655 metri, Munții Altai, Lacul Baikal și Siberia!”, susține Attila Bertici

Fii primul care comentează! despre "Soții Bertici pregătesc dezvăluiri. Ce nu s-a văzut în aventura din Siberia"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bertici Attila, Bertici Attila și Bertici Norbert
FOTO. Soții Bertici vor porni într-o nouă super-aventură: 15 țări, 20.000 km

Închide