FOTO/VIDEO. Ei sunt adevărații eroi! Canadieni și români, la datorie de circa trei săptămâni

După 20 de zile… la finalul unei ample intervenții, inspectorul general al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Daniel Dragne, împreună cu specialiștii din cadrul Inspectoratului General pentru Situații de Urgență și forțele venite în sprijin din județele Bihor, Bistrița Năsăud, Cluj, Maramureș, Mureș, Sălaj și Timiș se întorc la bază.

”Le mulțumim și le urăm succes și putere de muncă în toate acțiunile ce urmează!”, este mesajul celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Satu Mare.

Trebuie să le mulțumim și pompierilor canadieni de la SafetyBoss, pe care colegii lor români i-au descris ca fiind fără teamă, pur și simplu. Aceștia au intervenit efectiv lângă flăcările violente, fără să schițeze vreun sentiment de reținere. Semn că sutele de incendii la care au participat le-a conferit o experiență și o siguranță de invidiat.

4 Comments on "FOTO/VIDEO. Ei sunt adevărații eroi! Canadieni și români, la datorie de circa trei săptămâni"

 1. FELICITĂRI !!!!!

  View Comment
 2. Canadienii au lucrat,ai nostrii ca de obicei s-au uitat…

  View Comment
 3. Aidreptate csegezi, ai vostri bineinteles ca s-au uitat – de la Debrecen! Ai nostri i-au ajutat pe canadieni fiind mana lor dreapta! Au supravegheat sonda ca specialistii sa lucreze. bravo lor! Felicitari pompierilor romani si meseriasilor canadieni!!!

  View Comment
 4. Ai dreptate Vasile. Întotdeauna exista circotasi care să denigreze munca unor eroi dar iai dat replica la fix. Oricum ei sint specialiști nu cei care veneau la TV si spuneau ca va dura câteva luni plina vor stinge sonda, iar ei au stins focul în câteva zile.

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre incendiu sondă
FOTO/VIDEO. Imagini cu stingerea definitivă a incendiului! Felicitări pompierilor din tot Ardealul!

Închide