FOTO/VIDEO. Nici Mercedes-urile nu scapă de ridicare în municipiul Satu Mare


Chiar și pe o ploaie insistentă și agasantă, cei de la Serviciul de ridicare mașini din cadrul Administrației Domeniului Public par de neoprit. De această dată au ridicat un autoturism Mercedes, parcat pe trotuar pe strada Corvinilor. Cei care au dat apelul au fost cei de la Poliția Locală, iar în timp de câteva minute mașina era deja în curs de ridicare.

Reamintim că astăzi a fost ridicat un nou autoturism – marca SEAT – din zona străzii Avram Iancu. Și asta după ce în cursul zilei de ieri au fost ridicate mai multe autoturisme în zona centrală a municipiului Satu Mare.


Administrația Domeniului Public Satu Mare a început de luni, 6 mai, ridicarea mașinilor parcate neregulamentar. Cuantumul sanctiunii pentru ridicare-transport-depozitare este de 550 de lei. În cazul în care utilizatorul sau proprietarul se prezintă la autovehicul și nu se mai efectuează transportul și depozitarea, sancțiunea e de 300 de lei. Menționăm că după ce trec 24 de ore de ridicare se adaugă o taxă de 50 de lei pe zi.

Pentru o bună informare precizăm că în cazul depistării unui autovehicul parcat neregulamentar se parcurg următorii pași:

– un polițist local pune pe autoturism o înștiințare prin care i se aduce la cunoștință conducătorului auto că a oprit neregulamentar

– dacă după 5 minute autovehiculul rămâne în același loc, atunci se trece la ridicarea propriu-zisă

– dacă conducătorul auto se prezintă la mașină până în momentul în care autovehiculul se așează pe platformă, atunci sancțiunea este de 300 de lei.

– în caz contrar, pe lângă sancțiunea de 300 de lei, se va plăti și un tarif de transport în valoare de 200 lei

– pentru fiecare zi de depozitare, se aplică un tarif de 50 lei, calculat după 24 de ore de la ridicare

– conducătorul auto este sancționat cu 3 puncte de penalizare

Vehiculul ridicat se restituie de la sediul Transurban Satu Mare, str. Strada Gara Ferăstrău 9 după ce se face dovada achitării tarifului aferent operațiunii (ridicare/transport și depozitare) către ADP Satu Mare (telefon 0261/706802 sau 0733046635).Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Nici Mercedes-urile nu scapă de ridicare în municipiul Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Administrația Domeniului Public, Primăria Satu Mare
FOTO. Continuă ”distracția”. Încă o mașină ridicată în municipiul Satu Mare

Închide