FOTO/VIDEO. Piața Mică, prima la nivel european din municipiul Satu Mare

Imagini impresionante în Piața Mică din municipiul Satu Mare. Lucrările de reabilitare sunt aproape de final, iar valoarea investiției este de 1,5 milioane de lei.

Pe parcursul lucrărilor, primarul a vizitat șantierul de mai multe ori. Discuții au fost purtate în principal cu comercianții, care s-au plâns de condițiile pe care le aveau anterior. Chiar dacă lucrările par să fie finalizate, mai sunt mici lucruri pe care executantul trebuie să le refacă, la solicitarea Primăriei Satu Mare.”Mai sunt câteva mici lucruri de rectificat din partea constructorului. Am avut niște observații vizavi de calitatea unor lucrări. Dar se vor face și acestea”, a precizat, pentru PresaSM, administratorul public al municipiului Satu Mare, Maskulik Csaba.

 4 Comments on "FOTO/VIDEO. Piața Mică, prima la nivel european din municipiul Satu Mare"

 1. Badea Gheorghe | decembrie 11, 2019 at 08:01 |

  Foarte frumos! Dar întrebarea este: unde vor parca clienții pieței, în condițiile în care puținele locuri de parcare de care dispune piața vor fi ocupate de către comercianți?!?
  În zilele mai aglomerate nu mai este loc nici să treci pe trotuar, de mașinile parcate aiurea!

  View Comment
 2. Pentru Badea Gheorghe….
  Ca să faci piața, nu ai nevoie de mașină, poți veni pe jos, cu autobuzul daca stai puțin mai departe sau cu taxi.
  Pe când, comercianții care au de adus marfă în piață câteva zeci sau sute de kg, ei au nevoie de mașini, mici sau mari. În concluzie, ei trebuie să își parcheze mașinile în parcările pieței că nu au unde să le ducă.
  Așa că spor la cumpărături și mișcare pe jos, lăsați comoditatea și mersul cu mașina până în magazin sau piață…..

  View Comment
 3. Piața Someș nu e la nivel occidental?

  View Comment
 4. Badea Gheorghe | decembrie 13, 2019 at 08:34 |

  Pietonule vorbești prostii!
  Eu îmi fac cumpărăturile fie de la piața mare (Nr.1) fie de la asta mică! Locuiesc la peste 1 kilometru de ambele piețe, fiindu-mi ambele la fel de aproape.
  Dacă tu crezi că io-s prost să car peste 10 kile de produse peste un kilometru în mână, pe jos, greșești! Poate că tu ieși din casă și ești direct în piață, dar nu la toți e la fel!
  Deseori merg pe jos, mai ales vara, dar și atunci abia pot răzbi pe trotuare din cauza mașinilor parcate aiurea, pe trotuar!
  Pe de altă parte, dreptul să merg cu mașina și să parchez îl am și eu, nu doar comerciantul, cu atât mai mult cu cât, din punct de vedere al finanțării, renovarea a fost făcută din bugetul local unde eu achit anual diverse taxe și impozite! Mi se pare normal ca din banii mei să beneficiez în principal eu nu alții care nu contribuie cu nici un bănuț la bugetul local al orașului, vin doar să-și vândă marfa!
  Nu este vorba despre nicio comoditate sunt mulți care din diverse motive u pot să care greutăți pe distanțe mari!
  Și, în fond, este treaba fiecăruia cum merge la cumpărături! Administratorul este obligat să creeze condiții pentru toți!
  Dacă de la supermarketuri se cere să asigure câte un loc de parcare la fiecare 100 mp de construcție, același lucru ar trebui să-l asigure și primăria!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Piața Mică
VIDEO. Primarul Kereskényi, despre Piața Mică: “Nu am recepționat lucrările”

Închide