FOTO/VIDEO. Skatepark-ul din Micro 17 a fost inaugurat oficial

Skatepark-ul din Micro 17, din așa-numitul Parc UFO a fost inaugurat oficial. Cu o suprafață aproximativă de 2100 de metri pătrați, zona a fost modernizată printr-o investiție de aproape 130.000 de euro, grație unui parteneriat public-privat între Primăria Satu Mare și Clubul Rotary. 

Dat în folosință de câteva luni de zile, skatepark-ul din parcul UFO a fost inaugurat și oficial. Zona a fost modernizată printr-un parteneriat public-privat între autoritățile locale și Clubul Rotary. Aproape 130.000 de euro, 616 milioane de lei, au fost investiți în refacerea parcul și transformarea acestuia într-o zonă de agrement dedicată nu doar celor mici, ci și adolescenților.

Cea mai mare parte a proiectului a fost susținută de Primăria Satu Mare, care a alocat 525 de mii de lei pentru modernizarea parcului, iar cei de la Rotary au contribuit cu 90 de mii lei.Pe lângă zona skateboard, dotată cu mai multe rampe pentru pasionații de skateboard, role, trotinete și biciclete, realizate din structuri metalice, noul parc are amenajate și mai multe terenuri de sport, pentru pasionații de volei, badminton și streetball.

Primarul municipiului a precizat că modernizarea parcului face parte din seria de acțiuni dedicate promovării sportului.

‘‘În Parcul UFO din Satu Mare s-a amenajat un skatepark modern, mult așteptat de tineri, iar proiectele despre care am vorbit sunt deja vizibile. Investiția este de 615.000 de lei, din care Primăria a alocat 525.000 de lei, iar partenerul din cadrul acestui proiect, Rotary Club Satu Mare, a avut o contribuție de 90.000 de lei. Vom continua și anul acesta să investim în realizarea de terenuri de sport și locuri de jocaă, din bugetul local, ori în parteneriate cu companii private. Sătmărenii au nevoie de asemenea spații, unde să facă mișcare și să-și petreacă timpul liber‘‘, a declarat primarul Gábor Kereskényi.

Astfel, în parcul Ufo a fost amenajat un skatepark în suprafață de aproape 800 mp, precum și două terenuri de streetball, respectiv un teren de volei-badminton. Totodată, au fost montate suporturi pentru biciclete, bănci, două banchete circulare și coșuri de gunoi.

Acesta cel de-al doilea skatepark inaugurat în municipiul Satu Mare după cel din Micro 15.Fii primul care comentează! despre "FOTO/VIDEO. Skatepark-ul din Micro 17 a fost inaugurat oficial"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Micro 17, municipiul Satu Mare, Parcul UFO
Țigările de contrabandă, transportate cu taxi-ul în municipiul Satu Mare

Închide