FOTO/VIDEO. Sute de persoane au aprins lumânări pentru jurnalista Bartos Erzsébet

Sute de prieteni, apropiați și colegi ai jurnalistei Bartos Erzsébet, plecată mult prea repede dintre noi, s-au adunat astăzi, de la ora 19.00, la un moment de reculegere, care are loc în Pasajul Coposu din centrul municipiului Satu Mare.

Aceștia au aprins o lumânare și au împărtășit fiecare momentele mai deosebite pe care le-au trăit împreună cu Erzsébet. Alături de familie și colegii de breaslă, nu au lipsit politicieni, jurnaliști dar și mulți fani.Înmormântarea va avea loc la cimitirul reformat Mátyás Király, la intersecția străzilor Dara și Liviu Rebreanu, duminică, la ora 14.

Reamintim faptul că Bartos Erzsébet – una dintre cele mai apreciate voci din domeniu – a plecat dintre noi mult prea devreme. Erzsébet s-a consacrat la cel mai bun post de radio în limba maghiară din județul Satu Mare – City Radio. Tragedia este cu atât mai mare cu cât a lăsat în urma sa doi copii.

Colegii de breaslă au transmis un mesaj de condoleanțe:

RO: ”Este așa o voce, care ne merge direct la inimă. Este așa un om, care știe doar să iubească pe toată lumea…care tot timpul a zâmbit, chiar și atunci când nu i-a fost ușor…Această voce va dăinui de acum înainte în inimile noastre. Cu toții am devenit mai săraci. Cu un prieten, cu un coleg”

HU: ”Van olyan hang, mely egyből a szívünkhöz szól. Van olyan ember, akit mindenki csak szeretni tud…aki mindig mosolyog, még akkor is, amikor nagyon nem könnyű…Ez a hang mától a szívünkben él tovább…egy hőssel lettünk szegényebbek…egy kollégával, egy baráttal”

Redacția PresaSM transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate! Dumnezeu să o odihnească în pace!1 Comment on "FOTO/VIDEO. Sute de persoane au aprins lumânări pentru jurnalista Bartos Erzsébet"

  1. pacat ne pierdem valorile

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre dramă, moment de reculegere
Moment de reculegere în centrul Sătmarului, în memoria jurnalistei Bartos Erzsébet

Închide