Gest de mare omenie! O sătmăreancă a găsit o geantă cu bunuri și a pornit în căutarea proprietarei

Gest de mare omenie făcut de o femeie, care a găsit o geantă cu bani, acte și carduri pe un autobuz din municipiul Satu Mare. Aceasta a continuat să circule pe linia de autobuz până când a dat peste proprietară. Acum, femeia care și-a pierdut geanta dorește să îi mulțumească bunei samaritence pentru gestul său!

”Azi, 27.09.2019, pe autobuzul Nr 10, pe la ora 18.30-18:45 mi-am uitat geanta în autobuz. Eram disperată, speriată, dezamăgită, niciodată nu mi s-a întâmplat să-mi pierd ceva de valoare. Bani nu erau mulți în portofel, acte și carduri. Am observat că uitasem geanta pe autobus, m-am întors să verific, dar dacă o mai găsesc. Însă nu era acolo.

Fără geantă m-am întors spre casă tot cu acel autobus cu care venisem. În drum spre casă vroiam să-mi blochez cardul. Însă în timp ce vorbeam cu banca, o Doamnă s-a urcat în autobus și mi-a restituit geanta. Nu îmi lipsea nimic din geantă și nici din portofel.

Eram așa de surprinsă, șocată, că nici nu i-am mulțumit corespunzător, doar un “Mulțumesc” i-am reusit să-i spun. Pe această cale vreau să-i mulțumesc din suflet! Să fiți binecuvantată de Dumnezeu! Mai sunt oameni buni în orașul nostru. Mulțumesc din suflet! Sper să ajungă și la Doamna despre care scrisesem”, este mesajul femeii pentru PresaSM.

Fii primul care comentează! despre "Gest de mare omenie! O sătmăreancă a găsit o geantă cu bunuri și a pornit în căutarea proprietarei"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTO. Polițiști care merită respect! L-au ajutat pe un șofer în municipiul Satu Mare

Închide