Criminalii minori de la Carei, drogați. Trimiteau poze pe Facebook cu oribila crimă

Cei doi minori, K. Manuel şi K. Marcel Nicolae, în vârstă de 16 ani și 17 ani, care l-au ucis în bătaie pe un bărbat, în vârstă de circa 40 de ani, ar fi fost sub influența drogurilor. Mai mult, indivizii le-au trimis cunoscuților – via Facebook – imagini cu oribila faptă care a îngrozit întregul Carei. 

O crimă care a îngrozit Careiul

Potrivit opiniedecarei.com, colegii elevilor povestesc, mai mult sau mai puţin discret, variante şi mai şocante. Potrivit acestora, minorii s-ar fi aflat sub influenţa drogurilor în momentul în care au decis să se distreze bătând bărbatul de 40 de ani, pe care l-ar fi cunoscut destul de bine. În timp ce îl băteau cu pumnii şi cu ranga, minorii şi-ar fi făcut poze cu bărbatul căzut la pământ, pe care le-ar fi trimis unor prieteni pe Facebook. Se pare că unul dintre prietenii care au văzut aceste poze ar fi acel K.G. din comunicatul procurorilor, care le-a cerut să înceteze agresiunea.

Conform sursei citate, însă, după circa trei sferturi de oră minorii s-au întors în locuinţa victimei şi au continuat să o lovească cu sălbăticie. Se pare că ar fi trimis din nou poze şi video-uri prietenilor, lăudându-se cu fapta lor. În cele din urmă, şi-au lăsat victima într-o baltă de sânge şi au plecat liniştiţi către casele lor.

Colegii elevilor agresori susţin că cei doi au mers dimineaţă la şcoală, ca şi cum nu s-ar fi întâmplat absolut nimic, fiind convinşi că victima lor încă mai trăieşte. Au aflat de decesul acesteia abia în momentul în care au fost săltaţi din clase de către poliţişti.

Ce spun procurorii sătmăreni:

În data de 25.09.2019, IPJ Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat într-un imobil situat în municipiul Carei, unde locuia fără forme legale. Acesta prezenta urme de violență la nivelul corpului, precum și urme de sânge. La fața locului s-a constatat că uşa locuinţei era spartă și că urme de sânge erau răspândite prin imobil.

În urma cercetărilor s-a constatat că în data de 24.09.2019 numitului K.R.A i-au fost aplicate mai multe lovituri cu pumnul în zona toracică, precum și cu un obiect dur pe toată suprafaţa corpului, lovituri în urma cărora victima a decedat.

În cauză au fost administrate probe:

Proces-verbal de cercetare la faţa locului, declarații martori, mijloace materiale de probă, din care rezultă că în seara de 24.09.2019, după ora 18.00, inculpaţii K.M.N şi K.E., ambii minori, s-au deplasat la domiciliul numitului K.R.A, şi i-au aplicat acestuia mai multe lovituri cu pumnii şi cu un obiect dur-rangă în zona capului, membrelor superioare şi inferioare, precum şi în zona toracică și abdominală.

Activitatea acestora a fost întreruptă în jurul orei 19.00 de numitul K.G., care le-a cerut celor doi să înceteze loviturile, însă aceștia s-au reîntors la locul faptei în jurul orei 19.45 și după ce l-au dezbrăcat pe numitul K.R.A. au continuat activitatea de lovire pană la ora 20.00, când au părăsit domiciliul victimei. În dimineața de 25.09.2019, numitul K.R.A a fost găsit decedat în incinta imobilului în care locuia.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale şi al poliţiei municipiului Carei.

Tinerii sunt scandalagii de profesie

Reporterii PresaSM au aflat faptul că autorii crimei de la Carei sunt doi minori, K. Manuel şi K. Marcel Nicolae, în vârstă de 16 ani și 17 ani. K. Manuel este elev în clasa a XI-a la un liceu tehnologic din Carei.

În ultima perioadă, acesta a fost implicat în câteva scandaluri, fiindu-i scăzută şi nota la purtare. De altfel, atât K. Manuel şi K. Marcel Nicolae figurează pe listele cu somaţii publicate de Direcţia de Impozite şi Taxe din cadrul Primăriei Carei întrucât nu şi-au plătit una sa mai multe sancţiuni contravenţionale. Se pare că ar fi vorba de amenzi primite pentru provocare de scandal.

2 Comments on "Criminalii minori de la Carei, drogați. Trimiteau poze pe Facebook cu oribila crimă"

  1. Campus Kampec | septembrie 29, 2019 at 08:38 |

    Munca dirijintelui,tactul pedagojic si competenta profesionala

    View Comment
  2. Un cetățean | septembrie 30, 2019 at 00:30 |

    Muncă silnică pe viață pentru ei. Pedepse și pentru părinții care trebuie să răspundă pentru ei

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre crimă, Inspectoratul de Poliție Județean, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare
Povestea sătmărencei tâlhărite cu un cuțit în fața Poliției. Amenințată cu moartea

Închide