Haosul urbanistic din ștrandul Tășnad. Construcții fără autorizație și debandadă

Că în zona stațiunii balneo-climaterice din Tășnad s-a construit ilegal o știe toată lumea. Că actuala conducere a Primăriei Tășnad a încercat să facă ordine în zonă, și acest lucru este de notorietate. Mai ales după ce au fost ”mutați” unii funcționari suspectați de lucruri nu tocmai…”coușere”.

Dar sunt indivizi care s-au apucat de lucru fără autorizație de construire și recunosc senin acest fapt. Este și cazul tășnădeanului Sorin Bicăzan. Pentru că timp de un an de zile nu a primit de la Primăria Tășnad autorizația pentru casa cu două nivele pe care intenționa să o construiască, omul nu a mai stat pe gânduri și a început … lucrările.

O recunoaște senin chiar el. Ce mai contează o autorizație în plus sau în minus.

”Am așteptat un an de zile să primesc toate actele necesare pentru casă, dar nu am primit nimic. M-am dus de multe ori la primărie și m-au tot amânat”, este replica dată de Sorin Bicăzan pentru Gazeta de Nord-Vest.

Doar că actuala conducere a Primăriei Tășnad a considerat că aceste lucruri nu sunt normale, așa că omul a primit preaviz pentru oprirea lucrărilor pe motiv că nu are autorizație de construire.

”Da, recunosc, am construit fără acte, dar primăria m-a obligat, pentru că m-a tot dus cu vorba un an de zile”, a mai spus Bicăzan, pentru Gazeta de Nord Vest.

Pe cale de consecință, oricine ar putea să construiască în zonă după bunul plac?!

2 Comments on "Haosul urbanistic din ștrandul Tășnad. Construcții fără autorizație și debandadă"

  1. De multe ori se fac presiuni asupra functionarilor, presiuni psihice. Si textul
    cunoasteti bine. Nu numai Tasnadul se confrunta cu constructii ilegale. Toate satele si comunele si orasale. La Satu Mare macar s-a inceput cu demolarea garajelor din locurile publice.

    View Comment
  2. No comment!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTOGALERIE. Capace de canal personalizate în Satu Mare. Cum comentați?

Închide