Jandarmii avertizează: Tensiuni foarte mari din cauza drumurilor impracticabile

Circa 250 de kilometri de drumuri nu pot fi reabilitate din cauza faptului că o firmă a contestat licitația privind întreținerea drumurilor județene. Este vorba despre tronsoane precum Moftinu Mare – Craidorolț, drumul spre Pir, Carei – Foieni – Ciumești – Sanislău, Cămin – Berveni, drumul spre Căpleniul, anumite secțiuni din drumul spre Homoroade.

Motiv pentru care șeful Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) Satu Mare, colonelul Ovidiu Popa, este de părere că există pericolul unor proteste neautorizate.

”Ar trebui să avem o discuție cu cetățenii vizavi de neplombarea drumurilor. Anul trecut am avut în zona Careiului de blocarea a drumului, dar am discutat cu cetățenii. La Homorod am reușit să gestionăm situația, oamenii au înțeles. Dar probabil văzând că acele tronsoane de drumuri județene nu se vor repara eu cred că o să recurgă la forme de protest neautorizate și va fi destul de greu apoi să discutăm cu dânșii. Eu zic că ar fi bine ca autoritățile locale să stea de vorbă cu dânșii și suntem dispuși să avem o întâlnire cu cetățenii la fiecare unitate administrativ teritorială în cadrul căreia să le explicăm oamenilor modalitatea legală de a protesta. Ca să nu fim surprinși de blocaje de drumuri iar apoi, împreună cu colegii de la poliție, să dispunem sancțiuni”, adeclarat colonelul Ovidiu Popa.

1 Comment on "Jandarmii avertizează: Tensiuni foarte mari din cauza drumurilor impracticabile"

  1. Vinovați de această situație sunt conducătorii Consiliului Județean care trebuiau să prevadă și contestațiile în momentul în care s-a realizat caietul de sarcini și s-a stabilit data licitației și să nu tot dea vina pe contestatari.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre protest
FOTOGALERIE. Sute de oameni pe străzile Sătmarului. Cer interzicerea avortului

Închide