Képgaléria. Végéhez közeledik a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház urológia osztályának korszerűsítése


Végéhez közeledik a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház urológia osztályának korszerűsítése, így a páciensek hamarosan már a legmodernebb körülmények között gyógyulhatnak.

Pataki Csaba, a Szatmár Megyei Tanács elnöke és Ioan Rus alelnök ma megtekintették az urológiát, ahol a felújítási munkálatok 95%-al végzett eddig a kivitelező.

A beruházás magában foglalta az osztály strukturális átszervezését, a falak és a padló felújítását, az ajtók és ablakok cseréjét, a csatornázás és a vízvezetékcserét, az elektromos-, a fűtési és a légkondicionáló berendezések helyreállítását, valamint a tűzjelző rendszer kiépítését is. Felszerelték továbbá a légkondicionálókat, a betegek ágyainak világítását és az oxigénellátó rendszert is.

A munkálatok összértéke 1 974 000 lej, melyből 1 156 000 lejt az Egészségügyi Minisztérium fedezett, míg 818 000 lej a Szatmár Megyei Tanács hozzájárulása volt.

A Szatmár Megyei Tanács egy nagyobb volumenű, a Megyei Sürgősségi Kórház több osztályát érintő modernizálási projekt részeként korszerűsítette az urológiát – ismertette a részleteket Pataki Csaba tanácselnök: „Ma birtokba vette az orvosi csapat a felújított urológiát. Ez egy régi adósságunk, hisz a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház egyik legjobb eredményeket elért osztályáról van szó. Az urológia a legmodernebb felszerelésekkel lesz ellátva, 21. századi körülményeket teremtve úgy a betegek, mint az orvosok számára. Ugyanakkor jó ütemben halad az intenzív terápiás osztály felújítása is, reményeink szerint öt hét alatt ott is befejeződhetnek a korszerűsítések, míg a neurológia osztály befejezése kora tavaszra várható.”

A Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház urológiája 30 ággyal működik és az itt dolgozó orvosok szakmai hozzáértésének köszönhetően országos szinten is nagy elismerésnek örvend. Mostantól pedig munkájukat a lehető legmodernebb körülmények között végezhetik.Fii primul care comentează! despre "Képgaléria. Végéhez közeledik a Szatmár Megyei Sürgősségi Kórház urológia osztályának korszerűsítése"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Pataki Csaba
Megválasztották a megyei tanács alelnökeit

Închide