FOTOGALERIE. Secție ultramodernă la Spitalul Județean Satu Mare. Se poate și așa!


Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare a fost modernizată, iar pacienții vor fi tratați de acum la cele mai înalte standarde medicale. Secția de Urologie a beneficiat, până în prezent, de reparații capitale și de recompartimentare în proporție de 95%.

Investiția a inclus lucrări de recompartimentare, de reabilitare a pereților și pardoselilor, realizarea lucrărilor de tâmplărie uși și geamuri, refacerea canalizării și a instalațiilor sanitare, electrice, de încălzire și climatizare, precum și a celor de semnalizare și alarmare incendiu. De asemenea, au fost montate aparatele de aer condiționat, corpurile de iluminat pentru paturile pacienților și instalația de oxigen.

Valoarea totală a investiției este de 1.974.000 de lei. Ministerul Sănătății a alocat fonduri în valoare de 1.156.000 de lei, iar 818.000 de lei reprezintă contribuția Consiliului Județean Satu Mare.

Secția de Urologie a fost modernizată într-un proiect mai amplu derulat de Consiliul Judeţean Satu Mare, proiect care vizează modernizarea mai multor secții și compartimente ale Spitalului Județean de Urgență, afirmă președintele Consiliului Județean Satu Mare, Pataki Csaba.

“Pe lângă lucrările realizate, secția va fi dotată cu cele mai moderne echipamente, care vor asigura condiții demne de secolul XXI, atât pacienților, cât și personalului medical. În același timp, renovarea secției de Terapie Intensivă progresează într-un ritm foarte bun, ceea ce ne permite să sperăm că în decurs de cinci săptămâni lucrările se vor încheia și aici, iar până la începutul primăverii ne dorim să finalizăm și lucrările la structura modulară a secției de Neurologie”, a spus Pataki Csaba.

Secția de Urologie a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare funcționează cu 30 de paturi și este una dintre cele mai recunoscute secții de această specialitate din țară, datorită calității serviciilor medicale oferite de profesioniștii care lucrează aici. Aceste performanțe vor fi continuate de acum în condiții moderne.2 Comments on "FOTOGALERIE. Secție ultramodernă la Spitalul Județean Satu Mare. Se poate și așa!"

  1. Cu siguranta va creste si taxa de smecher a personalului.

    View Comment
  2. Foarte bine ca s-a modernizat, dar din pacate atitudinea personalului care lucreza acolo lasa mult de dorit

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Consiliul Județean Satu Mare
VIDEO. ”Deszăpezire” ca la Satu Mare. Mașini împotmolite, trase cu calul în județ

Închide