Lărgirea bulevardului spre Micro 17, Carpați I și II, blocată! Se ajunge la judecătorie

Lărgirea Bulevardului Octavian Goga este blocată, după ce câțiva proprietari ai unor case care urmau să fie expropriați se opun și amenință cu procese, spune viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu.

Mai mult, ar exista toate condițiile în vederea lărgirii drumului înspre cartierele Micro 17, Carpați I și II, după ce au fost mutați inclusiv stâlpii de curent. Încă din mandatul primarului Dorel Coica.

Totuși, o problemă majoră, pe lângă eventualele procese, ar putea fi disconfortul major a șoferilor, traficul urmând să fie deviat pe Bulevardul Cloșca, via strada C.A. Rosetti.  Concret, ar exista pericolul producerii unor ambuteiaje. Motiv pentru care Primăria a decis să amâne acest proiect.

”Noi vrem să extindem Bulevardul Octavian Goga, să facem două benzi pe fiecare sens. Și atunci circulația s-ar fluidiza. (…) Nu ne-am propus să expropriem acele case deocamdată. Oricum vom fi dați în judecată, vom ajunge în proces când vom demara exproprierea. Este o chestiune care rămâne în suspans, la care ne mai gândim. (…) Bulevardul când va intra în reparație va trebui închis total, pe ambele sensuri, și va trebui să deviem circulație pe Rosetti. Vă dați seama ce s-ar întâmpla. Acesta este și motivul pentru care nu am dorit să demarăm lucrările. Nu putem să îi înnebunim pe oameni, așa că am amânat această problemă”, a declarat Adrian Albu la emisiunea ”Ora adevărului”, de la Nord Vest TV.

2 Comments on "Lărgirea bulevardului spre Micro 17, Carpați I și II, blocată! Se ajunge la judecătorie"

  1. mai bine nu facem nimic motivind deranjul.hai sictir,pina cind credeti ca va inghitim prostia si incompetenta?

    View Comment
  2. Pop Iustin | iunie 12, 2020 at 13:45 |

    Eu cred că lărgirea străzii este strict necesară și urgență. Trebuiesc făcute orice intervenții sunt necesare, inclusiv exproprierile necesare. Iar despre deranjulîn circulaþie, asta e. Dacă nu se face și această inconveniență acum, pe termen scurt, vom avea mai mari probleme în viitor când mașinile se vor înmulți !

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
FOTO. Primăria interzice parcările pe șosea în centru. Se amenajează locuri speciale

Închide