ATENȚIE! Noi restricții la granția cu Ungaria. Anunțul făcut de Poliția de Frontieră

Noi restricții la granția cu Ungaria. Odată cu „Ziua Tuturor Sfinţilor”, autoritățile maghiare interzic circulația TIR-urilor.

Noi restricții la granția cu Ungaria. Începând de miercuri, 31.10.2018, ora 23.00 (ora României) până joi 01.11.2018, ora 23.00 (ora României), pe teritoriul Ungariei va fi restricţionată circulaţia tuturor autovehiculelor cu o capacitate mai mare de 7,5 tone.

Măsura este luată de autorităţile ungare ca urmare a „Zilei Tuturor Sfinţilor”, declarată zi de sărbătoare naţională.

Restricții vor fi și la final de săptămână, mai spun autoritățile maghiare.

“Pentru aceeaşi categorie de autovehicule, pe teritoriul Ungariei se menţin şi restricţiile de trafic pentru sfârşitul de săptămână, începând de sâmbătă, 03.11.2018 ora 23.00 (ora României) până duminică 04.11.2018, ora 23.00 (ora României),” se arată într-un comunicat al Poliției de Frontieră.

Autoritățile spun că traficul de călători şi autoturisme se va desfăşura în condiţii normale.

În această perioadă şoferii automarfarelor vor avea obligaţia să staţioneze în parcările special amenajate.

Noi restricții la granița cu Ungaria. Urmează aglomerație

Polițiștii de frontieră mai anunță și că vor face toate demersurile pentru ca, odată cu ridicare restricțiilor, să evite agolmerația la vămi. Printre măsuri se numără redirecționarea TIR-urilor către alte puncte de trecere dar și deschiderea tuturor liniilor de control.

În Oradea s-a anunțat și suplimentarea personalului care va fi la serviciu, după ridicare interdicției.

Șoferii pot consulta aplicația online a Poliției de Frontieră pentru a afla timpii de așteptare. Aplicația este acutalizată în timp real.

Ultima dată, după ridicarea restricțiilor, șoferii de TIR au avut de așteptat ore bune pentru a putea trece granița. Aglomerație a fost la Petea și pentru automobile, tot după ridicarea restricțiilor. Și celelalte puncte de trecere s-au confruntat cu valori mari de trafic. Și șoferii de autoturisme au avut mai mult de așteptat.

Aglomerație a fost la toate punctele de trecere de la frontiera cu Ungaria.

Miercuri, în jurul prânzului, timpul de așteptare pentru automobile a fost de circa 30 de minute.

Fii primul care comentează! despre "ATENȚIE! Noi restricții la granția cu Ungaria. Anunțul făcut de Poliția de Frontieră"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PTF Petea, TIR
Contrabandă cu țigări la Satu Mare
FOTO/VIDEO. Prin apă, cu coletele în spate. Cum se face contrabandă cu țigări la Satu Mare

Închide