Aglomerație la vama Petea. Se așteaptă sute de minute pentru a ieși din țară

Aglomerație la vama Petea, atât pe sensul de intrare, cât și pe sensul de ieșire din țară. Potrivit autorităților, șoferii de TIR sunt cei mai afectați. Timpul de așteptare la Petea a ajuns pentru aceștia la 360 de minute.

Aglomerație la vama Petea după ridicarea restricțiilor impuse de autoritățile maghiare. Cei mai afectați sunt șoferii de TIR. Pe sensul de ieșire din țară, timpul de așteptare pentru aceștia a ajuns la 360 de minute, potrivit aplicației Poliției de Frontieră.

Pentru șoferii de automobile, timpul de așteptare este de circa o jumătate de oră.

Este aglomerat și pe sensul de intrare în țară. Potrivit autorităților, șoferii de autoturisme au de așteptat tot aproximativ 30 de minute.

Valori ridicate de trafic se înregistrează la Halmeu.

Creșterea timpului de așteptare este legată de restricțiile pe care autoritățile din țara vecină le-au impus timp de trei zile.

Se circulă greu și la celelalte puncte de trecere de la granița cu Ungaria. La Nădlac II, Vârșand și Borș se așteaptă în medie tot câte 300 de minute, pentru camioane.

Poliția de forntieră a anunțat anterior că va suplimenta personalul și va încerca deshiderea tuturor arterelor disponibile pentru a putea fluidiza traficul.

1 Comment on "Aglomerație la vama Petea. Se așteaptă sute de minute pentru a ieși din țară"

  1. NEMES MARINEL | octombrie 24, 2018 at 11:02 |

    CRED CA AGLOMERATIA IN VAMA ESTE DATORATAFAPTULUI CA POLITIA DE FRONTIERA NU FACE TREABA CUM TTREBUIE , SE POATE OBSERVA STAND LA RAND CUM UNELE POSTURI LUCREAZA SI MASINILE INAINTEAZA ,DE MULTE ORI INTRAND SI DE PE ALTE RANDURI ,, IAR LA UNELE POSTURI SE ASTEAPTA CATE 10 -15 MIN PENTRU CATE O MASINA SI ALTE ORI CHIAR MAI MULT .

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PTF Petea, TIR
Schema prin care se introduc mașini furate la PTF Petea

Închide