Noul STADION Olimpia și BAZINUL de înot rămân PROMISIUNI. CNI nu a anunțat încă NIMIC

Prezentat cu surle și trâmbițe la sfârșitul anului trecut, proiectul noului stadion Olimpia nu a fost încă anunțat oficial de către Compania Națională de Investiții (CNI). Cu atât mai puțin bazinul de înot sau orice alt stabiliment sportiv în municipiul Satu Mare.

stadion01

Pe situl Companiei Naționale de Investiții, ultimul anunț referitor la județul Satu Mare este făcut în luna noiembrie a anului trecut. Acesta se referă la ”faza adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pentru obiectivul de investiții: Sala de sport cu tribuna 180 locuri – comuna Racșa, judetul Satu Mare”.

stadion02

Pe cale de consecință, reprezentanții administrației locale, dar și iubitorii sportului, trăiesc cu speranța unui viitor anunț.

Reamintim că proiectul stadionului Olimpia prevede 13.875 de locuri, din care 475 VIP, un hotel de 39 de locuri, săli de sport, spații comerciale. Valoarea estimată a proiectului este de 15 milioane de euro.

stadion03

 

 

1 Comment on "Noul STADION Olimpia și BAZINUL de înot rămân PROMISIUNI. CNI nu a anunțat încă NIMIC"

  1. Ce tare!!! Cu 150 euro fac si eu un proict.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.