O singură medie de 10 la Bacalaureat 2020 în Satu Mare

Ministerul Educației a publicat rezultatele, înainte de contestații, la examenul de Bacalaureat. Potrivit datelor, la nivelul județului Satu Mare un singur candidat a obținut nota maximă. 

Un singur elev a reușit să obțină media 10 la examentul de Bacalaureat din acest an. Este vorba despre un elev al Colegiului Național “Ioan Slavici”, specializarea: Filologie.

Alți trei elevi au obținut media 9,96. Este vorba despre un elev al Liceului Teoretic German “Johann Ettinger” și doi elevi de la Colegiul Național “Mihai Eminescu”, toți de la specializarea Matematică-Informatică.

Ministerul Educaţiei şi Cercetării a publicat rezultatele elevilor obţinute în urma susţinerii Bacalaureatului cu anonimizarea numelui şi a prenumelui, la fel cum s-a întâmplat și la Evaluarea Națională din acest an.

Contestaţiile pot fi depuse atât în format fizic, cât şi electronic, marţi, în intervalul orar 16:00 – 19:00, şi miercuri, între orele 8:00 – 12:00.

În acest caz, candidaţii completează, semnează şi depun/ transmit electronic şi o declaraţie-tip în care se menţionează faptul că au luat cunoştinţă că nota acordată ca urmare a soluţionării contestaţiei poate modifica, după caz, nota iniţială, prin creştere sau descreştere. Pentru candidaţii minori, declaraţia-tip este semnată şi de către părinţii/ reprezentanţii legali ai acestora.

Rezultatele finale, după contestaţii, vor fi anunţate duminică, 5 iulie.

Rezultatele pentru județul Satu Mare, înainte de contestații, pot fi consultate AICI. 

Fii primul care comentează! despre "O singură medie de 10 la Bacalaureat 2020 în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Bacalaureat
Mikor lesznek a soron kívüli vizsgák?

Închide