Veste bună! Se reiau testările pentru redobândirea permisului auto în Satu Mare

FOTO: Arhivă

Începând cu data de 22 aprilie 2020 la nivelul Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare se reia activitatea de testare privind verificarea cunoașterii regulilor de circulaţie. Cei care se vor prezenta la teste trebuie să vină echipați cu măști, mănuși și să păstreze distanța socială. În plus, vor trebui să completeze și o declarație pe propria răspundere precizând că nu au intrat în contact cu persoane infectate cu noul coronavirus. 

Activitatea de testare privind verificarea cunoașterii regulilor de circulație va fi reluată începând de mânie, 22 aprilie. Testările vor avea loc în incinta liceului IC.Brătianu, spun polițiștii. Cei care se prezintă la teste vor trebui să se echipeze cu mijloace individuale de protecție, adică măști și mănuși, și să respecte distanța socială de 2 metri.

“Activitatea de testare va avea loc, în perioada stării de urgenţă, în fiecare zi de miercuri, cu începere de la ora 1200, în incinta Colegiului Tehnic de Transport și Telecomunicații, respectiv liceul Ion I. C. Brătianu din mun. Satu Mare, b-dul Vasile Lucaciu, nr. 1, jud. Satu Mare. Cu privire la această activitate de testare, pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu noul tip de coronavirus – SARS Cov2, persoanele care se vor prezenta la testare, vor purta mijloace de protecție individuală măști și mănuși, și vor respecta păstrarea unei distanțe sociale de 2 metri între fiecare persoană pentru a preîntâmpina eventuala contaminare a persoanelor prezente la activitate cu acest nou tip de coronavirus”, se arată într-un comunicat al IPJ Satu Mare.

De asemenea, persoanele în cauză vor completa fiecare câte o declarație pe proprie răspundere din care să reiasă faptul că nu au avut niciun fel de contact cu vreo persoană contaminată cu acest tip nou de coronavirus.

Pentru orice informație care intră în competența Serviciului Rutier Satu Mare, sătmărenii pot apela numărul de telefon 0261/807777 – interior 20281 aferent Serviciului Rutier – Compartimentul Implementări Abateri.

Adresa de e-mail a Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare este: circulaţ[email protected]Fii primul care comentează! despre "Veste bună! Se reiau testările pentru redobândirea permisului auto în Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
VIDEO. În Satu Mare, Poliția nu stă la discuții. Încătușare și amendă uriașă pe Ostrovului

Închide