Podul Decebal se reasfaltează! Circulația rutieră, din nou pe un singur sens

Podul Decebal va fi reasfaltat, susține conducerea Primăriei Satu Mare, prin intermediul unui comunicat de presă. De asemenea, ciruclația rutieră se va realiza pe un singur sens de mers.

”Având în vedere discuțiile purtate cu persoanele responsabile pentru realizarea lucrărilor de reabilitare a podului Decebal, s-a decis înlocuirea stratului de asfalt în zona fisurilor apărute, pe o suprafață de 300 metri pătrați (100 metri lungime și 3 metri lățime), pe partea dreaptă a podului, spre intersescția Burdea. De asemenea, se va interveni în dreptul rosturilor de dilatație. Ca urmare a acestei măsuri, începând de miercuri, 21 iunie, ora 9.00, pe podul Decebal circulația se va desfășura pe câte un singur sens, în ambele direcții, în dreptul lucrărilor. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și vă rugăm să respectați marcajele rutiere din zonă pentru evitarea evenimentelor nedorite”, este comunicatul de presă remis de către Primăria Satu Mare.

Interesant este faptul că Drum Inserv Zalău – firma care execută lucrările de reabilitare a Podului Decebal din municipiul Satu Mare – nu și-ar fi asumat deficiențele apărute în stratul rutier al podului în primă fază, potrivit primarului Kereskenyi Gabor.

Reprezentanții firmei ar fi declarat că analizele de laborator au demonstrat faptul că mixtura asfaltului folosit a fost legală, la fel ca și tehnologia. Reprezentanții firmei ar acuza alte probleme ale podului, care nu ar fi fost prevăzute de către firma proiectantă și care au dus,. în final, la apariția acelor fisuri în asfalt.

 Fii primul care comentează! despre "Podul Decebal se reasfaltează! Circulația rutieră, din nou pe un singur sens"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre podul Decebal
Cea mai importantă stație de autobuz, cu mii de călători zilnic, se desființează în Satu Mare

Închide