Poliția exclude orice posibilă tensiune cu Primăria. IPJ: ”Avem o colaborare foarte bună”

Conducerea Inspectoratului Județean de Poliție (IPJ) Satu Mare exclude orice formă de tensiune cu Primăria sau Poliția Locală Satu Mare. Mai mult, IPJ Satu Mare susține că are o colaborare bună cu administrația locală.

”Noi, Inspectoratul de Poliție Județean Satu Mare, considerăm că avem o colaborare foarte bună cu celelalte instituții din județ, inclusiv cu Primăria municipiului Satu Mare și cu Poliția Locală. Din punctul nostru de vedere nu există nici un fel de tensiuni. Echipajele de ordine publica și poliție rutieră care acționează pe raza municipiului Satu Mare desfășoară activități specifice acestei perioade și în concordanță cu planurile de activități în derulare, pe toate străzile din municipiu”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Satu Mare, Paula Gabor, pentru PresaSM. 

Reamintim faptul că primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a precizat că administrația locală – implicit Poliția Locală – a depus până în prezent toate eforturile în vederea unei bune colaborări cu Inspectoratul Județean de Poliție Satu Mare. Cu toate acestea – spune edilul șef sătmărean – există situații care tensionează această colaborare.

”Există unele persoane în conducerea Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare cu care nu colaborăm prea bine. Nu vreau să generalizez, nu ar fi corect. Dar nu ne putem baza mereu pe sprijinul Poliției, iar eu am crezut că avem o colaborare. De exemplu, când a fost situația cu Bulevardul Octavian Goga, au spus că ne ajută cu fluidizarea traficului. După zece minute au dispărut. Ca să nu mai vorbim despre zona centrală a orașului, unde deși ei ar trebui să acopere zona, Poliția Locală intervine. Mai ales în zona străzii Horea”, a precizat primarul Kereskenyi Gabor. 

Primarul Kereskenyi speră ca astfel de situații să fie evitate pe viitor și să se ajungă la o mai bună colaborare.

”Eu sper că vom putea avea pe viitor o mult mai bună colaborare. În definitiv, comunitatea este cea care câștigă din eforturile noastre comune”, a conchis Kereskenyi Gabor.

1 Comment on "Poliția exclude orice posibilă tensiune cu Primăria. IPJ: ”Avem o colaborare foarte bună”"

  1. Poliția județului e condusă de un om deștept, competent, profesionist. Poate asta nu place celor de la primăriei sau poliția locală….

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean, Poliția Locală
Tensiuni între Poliție și Poliția Locală?! Primarul Kereskenyi: ”Am crezut că o să colaborăm”

Închide