Primăria cere puncte de colectare a deșeurilor supravegheate video și supraterane


Primăria Satu Mare a făcut public caietul de sarcini pentru scoaterea la licitație a gestiunii serviciului de salubrizare al municipiului reședință de județ.  Potrivit documentului, în prezent numărul de puncte de colectare este de 213, dotate cu 946 containere standard de 1,1 metri cubi.

Primăria cere viiorului operator ca pe cheltuiala proprie să amenajeze pe amplasamentul punctelor de colectare existente un număr de 213 puncte de colectare supraterane închise, pentru a asigura colectarea separată în 5 fracţii.

Punctele de colectare supraterane pentru colectarea selectivă a deşeurilor vor fi modulare, vor avea fante de introducere pentru securizare şi posibilitatea ulterioară de dotare cu: sistem de identificare a generatorului de deşeuri, închidere electronică, sisteme de supraveghere video şi sursă proprie de energie electrică. Acestea vor fi dotate cu recipienţi standard de 1,1 mc.

Operatorul va elabora un plan de desfiinţare şi amenajare a punctelor de colectare supraterane, iar acesta va fi avizat de Autoritatea Contractantă. Termenul de realizare a punctelor de colectare supraterane va fi de maxim 12 luni de la semnarea contractului de concesiune.

Estimarea valorii contractului de concesiune a serviciului de salubrizare în municipiul Satu Mare pentru o perioada de 10 ani este de: 263.138.788,6 lei fără T.V.A.Fii primul care comentează! despre "Primăria cere puncte de colectare a deșeurilor supravegheate video și supraterane"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Florisal
Salubrizarea va costa Satu Mare cât trei poduri simple peste Someș, în următorii 10 ani!

Închide