Primăria Satu Mare: amenzi de 2.500 de lei pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare!


Primăria municipiului Satu Mare trage un nou semnal de alarmă și le reamintește sătmărenilor că depozitarea gunoaielor pe spațiul public vine la pachet cu amenzi ce pot ajunge până la 2.500 de lei. 

Autoritățile locale din Satu Mare trag un nou semnal de alarmă după ce pe rețelele de socializare au apărut mai multe imagini cu gunoaie menajere depozitate pe spațiul public. Autoritățile avertizează că amenzile în astfel de cazuri pot ajunge la 2.500 de lei.

“Stimați sătmăreni, vă atragem atenția că abandonarea pe domeniul public, pe spațiile verzi sau în alte locuri, precum și depunerea în afara recipientelor de colectare a deșeurilor menajere, vegetale și a celor din construcțiii este STRICT INTERZISĂ! Aceste fapte se sancționează cu amenzi cuprinse între 1.500 și 2.500 lei!”, se arată într-o postare a Primăriei Satu Mare.

Totuși, unii sătmăreni, în special cei din marile cartiere ale municipiului Satu Mare s-au plâns în repetate rânduri despre faptul că tomberoanele sunt subdimensionate față de necesitățile locuitorilor, iar în astfel de situații, mulți dintre locatari ajung să depoziteze gunoaiele fix lângă punctul de colectare.

O altă problemă semnalată de cetățeni este legată de clopotele pentru colectare selective. Punctele de reciclare au fost transformate de unii sătmăreni în zone pentru depozitarea gunoaielor, asta în timp ce persoanele care reciclează deplâng forma tomberoanelor, despre care spun că nu este una practică.1 Comment on "Primăria Satu Mare: amenzi de 2.500 de lei pentru cei care aruncă deșeurile la întâmplare!"

  1. Amendă pentru FLORISAL nu există atunci când nu ridică gunoiul cu zilele?

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre gunoi
FOTOGALERIE. Bătaie de joc! “Depozit” de gunoaie lângă clopotele pentru reciclare

Închide