PSD Satu Mare solicită demisia urgentă a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu


PSD Satu Mare cere DEMISIA URGENTĂ a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu, având în vedere conflictul evident de interese în care se află după ce prima a semnat în calitate de președinte al Comisiei pentru a-și pune fiul pe lista de priorități ANL, iar al doilea a inițiat proiectul de hotărâre pentru a acoperi afacerile de familie ale colegei sale.

Redăm mai jos comunicatul de presă: 

Este inadmisibil ca, în timp ce o mulțime de sătmăreni nu au locuințe și au depuse cereri pentru un apartament ANL de ani de zile, viceprimarul PNL Doina Feher să aprobe cu prioritate solicitarea fiului său depusă nu mai demult de un an. Dovadă că la PNL Satu Mare primează nepotismul și traficul de influență! Dovadă că cei care strigă mai tare Hoții sunt de fapt Hoții!

Sătmărenii trebuie să știe cât de ipocrit este președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu, atunci când încearcă să salveze situația cerându-i colegei sale Doina Feher să-și retragă fiul de pe lista de priorități ANL. Deoarece el este cel care a inițiat proiectul de hotărâre, așa cum a și recunoscut public, Adrian Albu s-a făcut părtaș la fapta colegei sale. O faptă la fel de gravă! Cu atât mai mult cu cât vorbim despre un personaj care se află la al doilea mandat de viceprimar, fără nicio realizare notabilă.

Având în vedere că de când se află la ”guvernare” în Satu Mare liberalii nu au făcut nimic bun, doar au stat în umbra UDMR și au făcut campanie agresivă pe rețelele sociale împotriva Guvernului PSD, care a alocat bani pentru investițiile derulate în municipiul Satu Mare, facem apel la responsabilitate și corectitudine măcar în ultimul ceas și le solicităm viceprimarilor PNL să-și dea DEMISIA DE URGENȚĂ și de ONOARE din funcțiile de viceprimar și din Consiliul Local. Dacă au așa ceva!2 Comments on "PSD Satu Mare solicită demisia urgentă a viceprimarilor PNL Doina Feher și Adrian Albu"

  1. O ideie buna din partea PSD si eu sunt deacord sa demisioneze

    View Comment
  2. Gică Contra | septembrie 30, 2019 at 12:39 |

    Da, e corect să plece. Cel puțin cea care este direct implicată. Însă, PSD ar trebui să se abțină. În acest caz sunt foarte activi și dau repede un comunicat. Cum rămâne cu studiile lui Ciocan, fostul președinte de Consiliu Județean, prefect și deputat?! Despre asta nu au nici o părere?! Dar în legătură cu membrii PSD care au rate mai mari decât veniturile declarate?! E mai ușor să vezi paiul din ochiul altuia decât bârna din ochiul tău.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu, Doina Feher, PNL
„România Educată”, proiectul Președintelui Iohannis, la aniversarea a 100 de ani de învățământ universitar românesc la Cluj Napoca

Închide