Radu Panait propune specializări în meserii bine plătite pentru tineri și investiții în sportul de masă

Candidatul USR PLUS, Radu Panait, își dorește să modernizeze educația și să dezvolte sportul sătmărean. Radu Panait a spus în nenumărate rânduri că Satu Mare nu are nevoie de orice fel de locuri de muncă, ci de locuri de muncă bine plătite.

Totuși, acestea nu pică din cer, iar candidatul USR PLUS vine cu soluții:

“Vom derula diferite programe pentru calificare și specializare. Ne dorim să aducem universități și școli de cursuri acreditate care să formeze tineri profesioniști în meserii bine plătite, cum ar fi: administrator sistem IT, artă digitală, managementul companiilor, etc. Pe lângă specializările în domenii cunoscute, de exemplu tâmplărie sau tinichigerie, e nevoie de mare de oameni în domenii nou apărute. De exemplu, un expert în PhotoShop se poate specializa în câteva luni, iar apoi poate câștiga cât un neamț sau englez, lucrând din Satu Mare”.

Radu Panait – candidatul USR-PLUS la Primăria municipiului Satu Mare


Totodată, el își propune să elimine fondul școlii, al clasei, sau alte artificii asemănătoare, spunând că școlile și grădinițele trebuie dotate corespunzător de primărie.

În cee ace privește sportul sătmărean, oricine poate observa că s-au investit puțini bani în acest sector și chiar și acei puțini bani au fost folosiți ineficient.

Radu Panait își propune să investească masiv în grupele de copii și junior și, totodată, să-și canalizeze resursele pentru a crea condiții optime de antrenament sportivilor sătmăreni.

Corelat cu cele amintite mai sus, Radu își propune să atragă investitori privați care să susțina sportul sătmăreanFii primul care comentează! despre "Radu Panait propune specializări în meserii bine plătite pentru tineri și investiții în sportul de masă"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Radu Panait, USR
Primarul Kereskenyi Gabor: ”Am derulat cel mai amplu program de reabilitare a trotuarelor”

Închide