RUPTURĂ clară la vârful Primăriei Satu Mare! Primarul și viceprimarul se CONTRAZIC


După ce primarul municipiului Satu Mare, Kereskenyi Gabor, a declarat că îi așteaptă pe colindători în cadrul Târgului de Crăciun organizat în Pasajul Coposu și nu pe holurile administrației locale, viceprimarul municipiului Satu Mare, Adrian Albu, l-a contrazis pe primarul Kereskenyi, declarând că el nu se va supune acestei decizii.  Anunțul a fost făcut azi, în cadrul ședinței Consiliului Local.

”Eu o să îi aștept pe colindători în Primăria Satu Mare”, a spus viceprimarul Adrian Albu.

Primarul Kereskenyi nu a rămas dator și a oferit o replică în aceiași ședință a Consiliului Local.

”E problema domnului Albu! Nu cred că am închis ușa în fața colindătorilor ci, dimpotrivă, am deschis-o larg în fața tuturor copiilor de la toate școlile și grădinițele din municipiul Satu Mare. Nu cred că la Viena colindătorii vin la biroul primarului, ci cred că merg la târgul de Crăciun”, a spus Kereskenyi Gabor. 

Mai mult, șeful grupului UDMR, Magyar Lorand, l-a taxat și el pe Adrian Albu, declarând scurt: ”Numai să fie în Primărie”, făcând aluzie la faptul că Adrian Albu nu ar sta prea mult timp la servici.

Reamintim că acesta nu este primul episod în care cei doi au poziții diametral opuse. De exemplu, viceprimarul Adrian Albu a semnat o decizie, în lipsa primarului Kereskenyi Gabor, prin care s-a menținut o diferențiere clară de salarizare între angajații Primăriei Satu Mare, fapt care a dus chiar și la o revoltă a zeci de funcționari publici.

În orice caz, dacă nu va obține funcția de senator la alegerile parlamentare din toamnă, relația dintre Adrian Albu și Kerskenyi Gabor cu greu va putea fi readusă la cota de funcționare.

 

 2 Comments on "RUPTURĂ clară la vârful Primăriei Satu Mare! Primarul și viceprimarul se CONTRAZIC"

  1. Când primarul Kereskenyi va face ca Satu Mare să arate ca și Viena, atunci să se colinde doar la Târgul de Crăciun!De acord!

    View Comment
  2. @Vasile: La Viena NU se colindă, cu atât mai puțin în instituțiile publice, ÎN TIMPUL programului!!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Primăria Satu Mare
Sală de POPICE la Satu Mare?! Președintele Federației CERE, Primăria e de ACORD

Închide