Sătmărenii din diaspora revin în țară să-și repare dantura. Dentiștii, luați cu asalt

Sătmărenii plecați la muncă peste hotare revin în județul Satu Mare pentru a-și întreține sau repara dantura. Fenomenul este confirmat de către specialiștii din județ, care se declară pregătiți pentru afluxul mare de pacienți de peste hotare.

Unul dintre cei care se pregătesc pentru primirea unui număr mare de pacienți este și managerul clinicii Pure Dent din municipiul Satu Mare, dr. Călin Culcean. Totuși, dr Culcean susține că se va face tot posibilul pentru ca pacienții obișnuiți să nu fie afectați.

”Această perioadă este una dificilă. Nu este atât de greu în a prelua cererile pacienților străini cât a continua neperturbați cazurile începute ale pacienților locali. Încercăm să prioritizăm pacienții locali în ciuda tentației de a răspunde cererilor pacienților care ne vin din străinătate. Cred că este o chestiune de principiu și de bun simț”, spune dr. Culcean pentru PresaSM

Managerul Pure Dent mai explică și care sunt aspectele care îi deranjează pe unii pacienți, dar pentru care există și explicații raționale.

”În general sunt 3 chestiuni care deranjează: timpul mare de așteptare între programări, programul restrâns până la ora 16.00 și prețurile care pentru unii sunt intangibile. Din păcate nu putem să modificăm niciuna din acestea. Suntem convinși că cei care vin la noi găsesc reflexia prețurilor în calitatea serviciilor și sunt dispuși să accepte și să înțeleagă faptul că deși avem motoarele turate la maxim, capacitatea noastră de muncă este limitată și de aici și distanțele mari de timp între programări. Lucrăm intensiv să ne îmbunătățim logistica și să răspundem cât mai eficient așteptărilor pacienților noștri”, a concluzionat dr. Culcean pentru PresaSM.

Fii primul care comentează! despre "Sătmărenii din diaspora revin în țară să-și repare dantura. Dentiștii, luați cu asalt"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre clinică privată, dentiști, diaspora, Județul Satu Mare, medici, municipiul Satu Mare
FOTO. Năpădiți de șobolani, în județul Satu Mare: “E ceva îngrozitor! Nu le este frică de noi”

Închide