Scandal cu Dr. Alban la Satu Mare. Discuții aprinse între artist și organizatori

Mii de sătmăreni au fost martorii unui moment incredibil aseară, la concertul lui Dr. Alban. La un moment dat, aproape din senin, artistul a coborât de pe scenă cu un ”rămas bun” mai sec decât vinul sec. Și asta după doar 33 de minute.

Organizatorii l-au acostat la coborârea de pe scenă și i-au reamintit că are în contract stipulat faptul că ar trebui să cânte 45 de minute.

”Îl înțelegem din perspectiva faptului că a fost foarte obosit, că a venit direct de la Stockholm. Noi ne-am achitat de sarcinile noastre din contract, i-am asigurat absolut toate condițiile cerute. Dar aseară, la concert, nu a cântat cât era prevăzut în contract, iar când a coborât de pe scenă i-am adus aminte că trebuie să cânte 45 de minute”, a precizat Gergo Butka pentru PresaSM.ro.

Dr. Aban nu a putut fi înduplecat în primă fază, dar apoi a revenit pe scenă, a mai cântat câteva minute și a plecat. Nu știm dacă cu o impresie bună despre Satu Mare, dar sătmărenii au avut ocazia, poate unică, să îl vadă pe artistul care domina topurile în anii 90.

În orice caz, organizatorii și-au făcut treaba și au dat dovadă de profesionalism. Dacă Satu Mare ar fi fost Budapesta – acolo unde a mai susținut ieri un concert – artistul ar fi fost, poate, mai îngăduitor.3 Comments on "Scandal cu Dr. Alban la Satu Mare. Discuții aprinse între artist și organizatori"

 1. Erdos Mihai | mai 27, 2017 at 15:05 |

  Sonorizarea a fost sub ori ce critica. Cred ca era “obosit” dl-ul de la potentiometru.

  View Comment
 2. Alexandru.Dascalu | mai 27, 2017 at 15:34 |

  … Nu ”mai îngăduitor”. Mai civilizat! Dar vedetismul e și el boală grea, taică!

  View Comment
 3. Nu cred ca in ungaria a stat mai mult timp pe scena nu tara conteaza!

  View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Satu Mare
FOTO. TUPEU. Terase ilegale de Ziua Sătmarului, la doi pași de Primărie

Închide