SURSE. Scandal monstru în PSD Satu Mare. Tabăra Mircea Govor, în război total

Surse din cadrul Organizației Județene Satu Mare a PSD, apropiate până astăzi taberei Mircea Govor, au declarat pentru PresaSM.ro că tot astăzi s-ar fi consumat un schimb de replici extrem de dur, care ar fi dus la scindarea aripii.

La discuții ar fi participat Mircea Govor – fostul președinte al PSD Satu Mare – respectiv mai mulți consilieri județeni ai PSD, apropiați acestuia. Cel puțin până înaintea episodului conflictual. ”Noi ne delimităm de activitatea lui Mircea Govor. E definitivă treaba”, au spus surse din fosta tabără a lui Mircea Govor.

Supărați că la ultimele negocieri dintre PSD și UDMR – consumate, spun sursele, inclusiv la nivel național – mai mulți consilieri județeni PSD nu ar fi fost luați în considerare pentru anumite funcții. De exemplu, cea de vicepreședinte al Consiliului Județean, post devenit vacant după trecerea în neființă a regretatului Alexandru Panea.

Conform acelorași surse social-democrate, Mircea Govor s-ar afla în negocieri avansate cu persoane din conducerea Consiliului Județean, în vederea unei ipotetice accederi la o funcție în aparatul public.

Președintele Consiliului Județean, Pataki Csaba, nu a putut fi contactat telefonic pentru un punct de vedere. În schimb, managerul public al județului Satu Mare, Nagy Szabolcs, a declarat, printr-un mesaj: ”Nu cred că e ceva de comentat în afară de faptul că funcțiile în Consiliul Județean se câștigă prin concurs”. Un răspuns cu două interpretări: nu s-au exclus niciun fel de negocieri politice, respectiv s-a negat o posibilă negociere punctuală a vreunei funcții.

În orice caz, un grup de consilieri județeni pregătesc o poziție publică tranșantă la nivelul săptămânii viitoare, prin care să facă lumină în această speță.


Nota redacției: Din motive obiective și judiciare, redacția PresaSM.ro este în imposibilitatea de a lua legătura direct sau prin intermediari cu Mircea Govor pentru a-și spune punctul de vedere.

Fii primul care comentează! despre "SURSE. Scandal monstru în PSD Satu Mare. Tabăra Mircea Govor, în război total"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre PSD
PSD Satu Mare, partidul în care femeile chiar contează. Recompensate pentru activitate

Închide