Deputatul Ioana Bran anunță deschiderea Centrului Olimpic de Tineret pentru Box la Satu Mare


În această toamnă, la Satu Mare se va deschide Centrul Olimpic de Tineret pentru box, singurul din Transilvania! Un proiect visat de omul de sport Florin Mulcuțan și inițiat acum patru ani de Florin și de Leonard Doroftei, Marcel Boboc, Viorel Plosca și Ioan Ghere, și susținut de Ioana Bran cât timp a condus Ministerul Tineretului și Sportului.

Deputatul Ioana Bran a susținut, ca ministru al Tineretului și Sportului, acest proiect, alături de Mihai Covaliu, președintele COSR și de Vasile Cîtea, președintele Federației Române de Box.

Alexandru Epuran, reprezentant al COSR, Ioan Popa, antrenor emerit și antrenorul coordonator al Centrului și arbitrul Viorel Plosca, președinte al AJB Satu Mare și al comisiei de box profesionist din Federația Română de Box au inspectat ieri sala de antrenamente de la Voința, spațiile de cazare (care aparțin MTS), școala unde vor învăța tinerii boxeri și bazinul Select, unde sportivii vor face recuperare.

”La Centrul Olimpic din orașul nostru se vor pregăti într-o primă etapă 6 sportivi, apoi, pentru a lărgi baza de selecție pentru marile competiții interne și internaționale, numărul acestora se va mări. Doi antrenori, un medic și un kinetoterapeut vor completa echipa. M-am bucurat să fiu alături de ei și de Florin Mulcuțan, coordonatorul acestui Centru Olimpic. Se confirmă încă o dată zicala românească: omul sfințește locul! ”, a declarat deputatul Ioana Bran.Fii primul care comentează! despre "Deputatul Ioana Bran anunță deschiderea Centrului Olimpic de Tineret pentru Box la Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Ioana Bran
Deputatul Ioana Bran, inițiator al legii privind votul din Diaspora: „Îmi doresc ca alegerile să fie impecabile”

Închide