Sistemul de comunicație al Poliției de Frontieră, avariat. Pagube însemnate


Prefectul Darius Filip a convocat astăzi în şedinţă extraordinară Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU), pentru analizarea acţiunii de constatare şi evaluare a pagubelor produse în urma fenomenelor meteorologice periculoase din data de 17.03.2018 în localitatea Cămărzana la Repetorul de radio comunicaţii Piatra Corni.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Satu Mare a adoptat Hotărârea nr. 2/05.04.2018 de aprobare a procesului verbal privind constatarea şi evaluarea pagubelor produse în urma fenomenelor meteorologice periculoase, document întocmit urmare a deplasării în teren a Comisiei numită prin ordinul prefectului judeţului Satu Mare nr. 61/2018. Pagubele au fost produse de prăbuşirea a doi arbori, urmare a intensificărilor vântului.

Potrivit prefectului, repetorul de comunicaţii aparţine Poliţiei de Frontieră, pagubele fiind de aproximativ 30.000 de lei plus TVA.

Tot în cadrul şedinţei, directorul executiv al DSVSA, Nicolae Dumuţa a prezentat detalii privind produsele alimentare infestate cu virusul pestei porcine africane descoperite la Vama Halmeu iar directorul Direcţiei Silvice Satu Mare, Marcel Forţiu, a informat CJSU despre acţiunea de evaluare a pagubelor produse de aceleaşi fenomene fondului forestier aflat în administrare.

Prefectul judeţului Satu Mare a dispus ca în baza acestei hotărâri să se elaboreze documentaţia pentru un proiect de Hotărâre care se va înainta Guvernului României în vederea alocării unor sume din fondul de intervenţie, sume necesare pentru acoperirea pagubelor constatate la obiectivul de comunicaţii.Fii primul care comentează! despre "Sistemul de comunicație al Poliției de Frontieră, avariat. Pagube însemnate"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Instituția Prefectului
FOTOGALERIE. Sediul Prefecturii, Pașapoartelor și Permiselor se construiește în centrul Sătmarului

Închide