SOLIDARITATE. Mobilizare fenomenală a sătmărenilor pentru bunicul, de 92 de ani!

Bună seara, dragi prieteni!

Avem ocazia să ajutăm, să-l ajutăm pe bunicul Vasile!

Dupa ce Dragoman Simona v-a scris despre povestea bunicului, v-ați arătat dorința de a-l ajuta pe bunicul Vasile, în vârstă de 92 de ani, sunteți niște oameni minunați.

Problema este următoarea:

Casa în care locuiește nu mai are mult și se dărâmă, la propriu! Câțiva dintre voi ați venit cu ideea de a cumpăra un container modular sau o rulotă unde să poată locui, să treacă peste iarnă cu bine.

Ca să putem să-i dăruim un container modular sau o rulotă, desigur este nevoie de bani, containerul costa în jur de 3.000 de euro + transport, o rulotă se găsește și la 1.000 – 1.500 euro. Inițial vrem să fim optimiști și să putem cumpăra un container de locuit și să-l utilam și să-i facem bunicului o iarnă plăcută.

Pentru cei care doriți să ne ajutați să strângem acești bani și sunteți dispuși să donați o sumă de bani, oricât ar fi, puteți face acest lucru în contul Asociației Segits te is – Ajută și tu, de care se ocupă doamna Leila Pop, o cunoașteți foarte bine, ea este doamna care face tot posibilul ca mulți copii să ujină la școală.

Conturile sunt:

BANCA COMERCIALĂ ROMÂNĂ
RO04RNCB0226154405050001 – LEI
RO90RNCB0226154405050005 – EURO
Cod SWIFT: RNCBROBU
Cod BIC: RNCB

Pentru cei care doresc să ajute cu alimente sau alte lucruri ce credeți că ar fi utile, puteți face acest lucru vizitându-l pe bunicul Vasile în Cuța, dacă nu doriți să-l vizitați și doriți totuși să-l ajutați cu una dintre lucrurile de mai sus, mă puteți contacta la numărul de telefon 0752-391-415, am să strâng eu alimentele și tot ce primesc și le voi duce, împreună cu alte persoane doritoare.

Bunicul vă mulțumește foarte mult!

Campania a fost inițiată și susținută de către Simona Dragoman și editorul PresaSM/inAPROPIERE – Otto Vasile Pop.Fii primul care comentează! despre "SOLIDARITATE. Mobilizare fenomenală a sătmărenilor pentru bunicul, de 92 de ani!"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre solidaritate
FOTO. Campanie de ajutorare a unui bătrân, de 92 de ani! Stă într-o casă dărăpănată

Închide