Somnul minții?! Rigole care ÎMPIEDICĂ accesul proprietarilor la locuințe într-o localitate din județ (FOTO)


Unii constructori au impresia că proprietarii de case au puteri paranormale. De exemplu, în satul Potău, comuna Medieșu Aurit, o firmă a executat unele rigole în așa fel încât accesul cu mașina la proprietăți pare de domeniul fantasticului.

3

O persoană domiciliată în Băbășești a remis redacției PresaSM.ro mai multe fotografii sugestive. Concret, nivelul drumului și, implicit, al rigolelor, pare net superior față de nivelul caselor.

2

Astfel, oamenii din localitate spun că s-au adresat autorităților, care ridică neputincioase din umăr.

”La noi în sat se asfaltează, dar pe o porțiune se pun rigole, iar în curte nu poți să intri cu mașina deoarece are o înălțime de 80 centimetri. Am întrebat autoritățile, iar acestea dau din umăr și nu spun nimica”, s-a plâns o persoană domiciliată în Băbășești.

11 Comment on "Somnul minții?! Rigole care ÎMPIEDICĂ accesul proprietarilor la locuințe într-o localitate din județ (FOTO)"

  1. Fanica Roman | decembrie 8, 2017 at 08:40 |

    Fratilor , explicatia e simpla : ” Asa-i proiectul !!!! “

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Medieșu Aurit, Potău
Reprezentanții INVESTITORULUI de la Medieșu Aurit, la întâlnire cu autoritățile. Va fi dezvoltat un proiect de 50 de milioane euro

Închide