Un nou centru comercial în Satu Mare! PresaSM.ro vă arată PLANURILE

Potrivit unor date obținute de PresaSM.ro, Oasis Retail Development, companie deținută de către oamenii de afaceri Kurt Wagner și Klaus Reisenauer, a ÎNCEPUT procedura pentru construirea unui centru comercial pe Drumul Careiului.

Acesta va fi construit între Decolux și Praktiker. În acest moment proiectul este în fază de dezbatere publică, etapă necesară în vederea elaborării Planului Urbanistic Zonal, respectiv a construcției efective. Asta după aprobarea documentației de către Consiliul Local Satu Mare.

”Se urmărește realizarea unor investiții urbanistice și arhitecturale prin construirea unor galerii comerciale care să adăpostească spații de închiriat. Pentru a face posibilă aceasta, se dorește elaborarea și aprobarea PUZ-ului”, este anunțul dezvoltatorului imobiliar.

Investiția este una de mare anvergură și se va întinde pe 11.800 de metri pătrați, chiar mai MARE decât Praktiker-ul! Jumate din teren va fi ocupat de spații verzi și parcări, iar cealaltă jumătate cu imobile. Regimul de înălțime va fi de parter plus două etaje.

“Avem terenuri în Satu Mare, Focşani, Brăila şi un teren foarte mare în Sibiu. Pe terenul din Sibiu vrem să demarăm un nou centru comercial ce ar urmă să dispună de o suprafaţă închiriabilă totală de 45.000 mp”, a declarat Klaus Reisenauer.

drum-carei01

 

2 Comments on "Un nou centru comercial în Satu Mare! PresaSM.ro vă arată PLANURILE"

  1. Este vorba despre terenul de pe Careiului de după Hotel Dana, pe dreapta. Acolo urma să se construiască un “Stop Shop”, iar acum e vorba despre un Prima Shop. La Oradea deja au început să lucreze, urmând să fie inaugurat în luna Marie 2017.

    View Comment
  2. In loc de Decolux, mi se pare ca este magazinul Practic Sat-An.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre investiție
Un NOU supermarket pe Bulevardul Cloșca din municipiul Satu Mare (FOTO)

Închide