Supărare mare în Poliția Satu Mare! Protestele par să fie inevitabile

De câteva luni, angajații din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Satu Mare susțin că sunt pregătiți de noi forme de protest. Și asta după ce Ministerul de Interne se pregătește să le taie din venituri, dar să le ceară să muncească mai mult. GRATIS, evident!

Sindicaliștii de la EUROPOL sunt deja pregătiți să ceară ajutor de la cel mai înalt nivel, Consiliul Suprem de Apărare al Țării, amenințând, în caz contrar, cu măsuri de protest. Redăm mai jos comunicatul Sindicatului EUROPOL:

”Sindicatul Polițiștilor Europeni EUROPOL, în demersul său de a elimina abuzurile comise asupra polițiștilor obligați să asigure continuitatea/permanența/intervenția la evenimente și alte forme de muncă „la negru”, a dus acest conflict social la un nivel superior și anume Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

În baza prerogativelor stabilite pentru CSAT în lege, în raport cu prevederile art. 4 lit. a, pct. 3 din Legea 415/2002 privind organizarea şi funcţionarea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, am sesizat încălcarea prevederilor art. 44 din Legea 360/2002 care prevede obligativitatea instituției de a asigura serviciul polițienesc.

Nu mai comentăm cu privire la consecințele pe care polițiștii sunt obligați să le suporte ca urmare a planificării abuzive la continuitate, pentru că fiecare le-a simțit pe pielea lui, însă eram obligați ca aceste probleme grave de sistem să le aducem atât în atenția opiniei publice cât și a instituțiilor statului. Mai jos atașăm integral adresa transmisă către Consiliul Suprem de Apărare a Țării.

Fii primul care comentează! despre "Supărare mare în Poliția Satu Mare! Protestele par să fie inevitabile"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Inspectoratul de Poliție Județean
FOTO. Hoții fură orice în Satu Mare! Sătmăreancă lăsată fără roată la mașină

Închide