Viceprimarul Feher, pus să își retragă copilul de pe lista ANL: “Vom sancționa public asemenea derapaje”


Președintele PNL Satu Mare a reacționat în cazul scandalului legat de viceprimarul Doina Feher. Albu spune că și-a rugat colega de partid să își retragă fiul de pe lista ANL.

Redăm integral textul semnat de președintele PNL Satu Mare, Adrian Albu:

“În calitate de președinte al PNL Satu Mare vreau să informez opinia publică, că în cursul acestei zile i-am pus în vedere colegei mele Doina Feher să își retragă fiul de pe lista de priorități de locuințe ANL a municipiului Satu Mare printr-o cerere de renunțare.

La ședința biroului județean al PNL Satu Mare de săptămâna viitoare voi discuta cazul acesta împreună cu colegii noștri și vom conveni împreună ce măsuri se impun în această situație.

Nu dorim în niciun caz să planeze asupra PNL Satu Mare suspiciuni sau acuzații de trafic de influență, nepotism sau corupție.

Eu sunt la al doilea mandat de viceprimar și nu am fost acuzat niciodată de asemenea practici, nici măcar de răuvoitori sau adversarii politici și sunt destui.

Vreau să-i asigur pe cetățenii municipiului Satu Mare că niciodată PNL nu a fost și nu va fi de acord cu practici de genul traficului de influență (locuințe, angajări pe pile) și ne vom delimita și vom sancționa public asemenea derapaje ale oricui.

Trebuie să menționez faptul că prezența pe acea listă nu înseamnă automat și primirea unei locuințe ANL.

Cu mare probabilitate, în cursul anului 2020 vor fi repartizate aproximativ 24 de locuințe ANL care se construiesc pe strada Poligonului (poziția fiului doamnei Feher este 35 pe acea listă). Adaug și certitudinea la care am ajuns azi discutând cu membri comisiei de selecție a solicitărilor că procedura de acordare a punctajelor a fost pe deplin legală și transparentă. Mai mult, toți cei care doresc să afle amănunte despre procedură, sunt invitați la sediul primăriei municipiului Satu Mare pentru a consulta documentele,” a precizat viceprimarul Adrian Albu. 1 Comment on "Viceprimarul Feher, pus să își retragă copilul de pe lista ANL: “Vom sancționa public asemenea derapaje”"

  1. onorabil ar fi dacă și-ar da demisia, asta sună a corupție!!

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre Adrian Albu
PNL Satu Mare vrea sistem de alertă ca-n SUA în cazul dispariției unui copil

Închide