VIDEO. Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, îl laudă pe primarul Tășnadului, Grieb Csaba Francisc


Primarul municipiului Oradea, Ilie Bolojan, îl laudă pe primarul orașului Tășnad, Grieb Csaba Francisc, despre care spune că a luptat și luptă pentru dezvoltarea potențialului uriaș pe care îl are zona. În special, din punct de vedere al turismului balnear. Practic, Ilie Bolojan garantează pentru Grieb Csaba Francisc și îi îndeamnă pe tășnădeni să aleagă continuitatea în 27 septembrie.

”Îl știu pe colegul și pe prietenul meu Csaba Grieb de la Primăria Tășnad de câțiva ani de zile. Și vă întrebați ce legătură există între Tășnad și Oradea? Apa geo-termală și turismul sunt legăturile care ne-au făcut să ne întâlnim. Am discutat despre punerea în valoare a acestor resurse, despre proiectele de dezvoltare, și am convingerea că în anii următori, în afară de lucrurile pe care le-a demarat până acum, va face ca fața orașului Tășnad să se schimbe în bine pentru toți locuitorii acestuia. Am încredere în colegul și prietenul meu că va face o treabă foarte bună în anii următori la Primăria Tășnad.

La rândul său, Grieb Csaba Francisc taxează populismul unor contracandidați, care nu ezită să se lanseze în promisiuni cu caracter populist.

”Este ușor să fii popular, să le spui oamenilor ce vor să audă! Este ușor să le promiți, să îi amăgești că vei face niște lucrări care să le ia ochii! Dar dacă vrei cu adevărat să schimbi un oraș, să îl reclădești, trebuie să începi cu temelia, cu proiecte nepopulare, cu proiecte și lucrări care nu se văd în prima perioadă, care în timp îți permit să dezvolți totul armonios, eficient și concentrat pe necesitățile cetățenilor! Modelul meu este colegul și prietenul meu, domnul Ilie BOLOJAN, de la care am învățat și voi mai învăța foarte multe!”, a precizat Grieb Csaba Francisc.

Partidul Național Liberal a demonstrat de-a lungul timpului că are lideri demni de urmat. Oameni precum Ion I. C. Brătianu, artizanul Marii Uniri, sau oameni politici din zilele noastre, care chiar sub o guvernare ostilă țării acesteia, au demonstrat că pot să o dezvolte, pot să o reclădească și de ce nu, să o deschidă spre Occident. Acești oameni sunt primari puternici precum: Ilie Bolojan, Emil Boc sau Gheorghe Falcă.După cum spunea primarul Oradiei: “ O calitate a unui primar, este aceea de a-ți asuma lucruri dificile de făcut, lucruri nepopulare, pentru a face ceea ce trebuie”. Este ușor să fii popular, să le spui oamenilor ce vor să audă! Este ușor să le promiți, să îi amăgești că vei face niște lucrări care să le ia ochii! Dar dacă vrei cu adevărat să schimbi un oraș, să îl reclădești, trebuie să începi cu temelia, cu proiecte nepopulare, cu proiecte și lucrări care nu se văd în prima perioadă, care în timp îți permit să dezvolți totul armonios, eficient și concentrat pe necesitățile cetățenilor! Modelul meu este colegul și prietenul meu, domnul Ilie BOLOJAN de la care am învățat și voi mai învăța foarte multe!CONTINUĂM ÎMPREUNĂ DEZVOLTAREA ORAȘULUI TĂȘNAD!Csaba-Francisc GRIEB, candidatul PNL la funcția de primar al orașului Tășnad

Publicată de Grieb Csaba Francisc pe Marţi, 22 septembrie 2020


1 Comment on "VIDEO. Primarul Oradiei, Ilie Bolojan, îl laudă pe primarul Tășnadului, Grieb Csaba Francisc"

  1. Succes domnule Grieb! Sperăm să fiți iar primar ca să continuați proiectele.

    View Comment

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre alegeri locale 2020, Grieb Csaba Francisc, Ilie Bolojan, Oradea
Un jurnalist intră direct în luptă. Vrea să schimbe soarta unei comune din județul Satu Mare

Închide