VIDEOREPORTAJ. Cum arată podul peste Someș, de pe centura municipiului Satu Mare


Firma care se ocupă de construirea variantei de ocolire a municipiului Satu Mare a turat din nou motoarele. Este vorba despre Asocierea Itinera SPA- Colinni Lavori SPA-Viadesign SRL.

Varianta de ocolire traversează râul Someş cu un pod cu lungimea de 640,85 m (inclusiv viaductele de acces la pod) între digurile de apărare ale municipiului. După traversarea râului Someş, varianta de ocolire intersectează DN 19A unde va fi amenajată o intersecţie la nivel tip giraţie.

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, crede că lucrările se vor finaliza până în vara anului viitor, așa cum prevede graficul.

”Centura municipiului Satu Mare nu doar că va fluidiza traficul din această zonă dar va contribui în mod decisiv la dezvoltarea județului. De aceea i-am cerut antreprenorului să respecte graficul de lucru pe care și l-a asumat deoarece numai astfel termenul stabilit pentru finalizarea lucrărilor va fi respectat”, a spus ministrul Bode la ultima sa vizită pe șantier, în 10 aprilie 2020.

Obiectivul în lungime de 19,54 km ce are ca termen de finalizare estimat de către antreprenor luna iulie 2021, înregistrează un stadiu fizic al lucrărilor de 44,50% în condițiile în care stadiul plăților este de 53,54%.Fii primul care comentează! despre "VIDEOREPORTAJ. Cum arată podul peste Someș, de pe centura municipiului Satu Mare"

Tu ce părere ai?

Adresa de mail nu va fi publicată. Folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoana autorului, alte jigniri sau injurii se vor sancționa cu cenzurarea parțială a comentariului, ștergerea integrală sau chiar interzicerea dreptului de a posta. Site-ul Presasm.ro nu răspunde pentru opiniile postate în rubrica de comentarii, responsabilitatea revine integral autorului comentariului.
Mai multe despre centura Satu Mare
FOTOGALERIE. Centura Sătmarului, în grafic! Podul peste Someș, tot mai aproape de finalizare

Închide